Multitalentovana Marija Žeželj danas predstavlja debitantski singl “Dance Like Nobody’s Watching“, kao i spot na svom YouTube/VEVO kanalu. Prvi singl Marija objavljuje pod izdavačkom kućom Universal Music Serbia (deo Universal Music Group). Preuzmi, slušaj i dodaj singl “Dance Like Nobody’s Watching“ na svoje plejliste – http://Marija.lnk.to/DLNW .

Početkom aprila ove godine, Marija je na svom YouTube kanalu otkrila fanovima da je potpisala ugovor za Universal Music i da sprema debi singl. Danas na novootvorenom VEVO/YouTube kanalu, koji će biti posvećen njenim muzičkim poduhvatima, Marija predstavlja spot za pesmu, sniman na najrazličitijim urbanim lokacijama u Beogradu, i pravi je odraz Marijine tinejdž ličnosti i dinamike njene generacije.

Marija je rođena 1999. godine u Novom Sadu, i za kratko vreme je već nanizala brojne uspehe: njen beauty & lifestyle YouTube kanal jedan je od najgledanijih u regionu, prošle godine je objavila prvu knjigu pod nazivom “Moj slatki život“ za izdavačku kuću Vulkan, a takođe je odnela titulu “Lice Godine sveta” (The Look Of The Year 2016 World Beauty Award) kao model koju zastupa Model Scouting Office.

Povezana vest:  Koga je Srbija slušala i gledala u 2017. godini na VEVO/YouTubu? Od Marije Žeželj jedino slušaniji “Despacito”!

Obrada pesme “Love Yourself“ Justina Biebera, koju je Marija snimila sa svojom drugaricom Bogdanom Živković, bila je dovoljna da Universal Music Serbia tim prepozna njenu nadarenost za muziku i ponudi joj probno snimanje singla. Početkom marta Marija je otišla u muzički studio austrijskog producentskog dua Popmaché u Beču na prvo probno snimanje koje će joj ubrzo doneti i ponudu za potpisivanje ugovora sa Universal Music Group. Rezultat: neodoljiva i aktuelna pop numera “Dance Like Nobody’s Watching“ koja sve diže na noge.

“Odrasla sam u porodici u kojoj je muzika bila sastavni deo svakodnevnice, a sada sa 17 godina postala sam deo velike Universal Music porodice, što me ujedno ispunjava radošću i čini ponosnom. Moj prvi singl “Dance Like Nobody’s Watching“ će za mene biti uspešan kakav god odjek u javnosti imao. On je kruna mojih dečijih maštanja i želja, snova o uspehu koje su postigle moje omiljene muzičke zvezde. Hvala Universal Music Serbia na ukazanom poverenju. Prepustite se muzici i igrajte kao da vas niko ne gleda ;)“ rekla je Marija Žeželj.
Potpisivanjem ugovora za izdavačku kuću Universal Music Serbia (deo Universal Music Group), Marija se pridružuje velikoj Universal Music porodici u kojoj su između ostalih Justin Bieber, Selena Gomez, Shawn Mendes, Hailee Steinfeld, The Weeknd i mnogi drugi; ali i regionalne zvezde kao što su Nina Kraljić, Ivana Kindl, Frenkie, Luke Black i drugi.

Povezana vest:  Više od 20 000 ljudi na Revolution festivalu, EXIT Leto ljubavi se nastavlja

Singl “Dance Like Nobody’s Watching“ je od ovog trenutka dosupan u Srbiji putem servisa Google Play i Deezer – http://Marija.lnk.to/DLNW .

Spot pod rediteljskom palicom Marcelle Zanki sniman je na urbanim lokacijama (ulice, krovovi zgrada, skejt park, itd.) i kombinuje dinamične kadrove plesnih pokreta koreografa Igora Koruge, ljubavnu priču, kadrove njenih prijatelja i same Marije, ali i moćne slike grada za koje zaslužan direktor fotografije Lazar Bogdanović. Celo raspoloženje koje prati video odraz je #YOLO generacije milenijalaca, i inspiraciju nalazi u citatu Williama W. Purkeya: “Moraš da plešeš kao da niko ne gleda, voliš kao da nikad nećeš biti povređen, pevaš kao da te niko ne sluša i živiš kao da je raj na Zemlji…“. Kao stilista ali i jedan od aktera spota bio je i Marijin najbolji prijatelj Vladimir Gašić (poznat i kao streetfashion101).
Najzad, spot ilustruje Marijinu generaciju, njihov način života, kao i prirodu njihove komunikacije kroz veoma ličnu priču, prikazujući njenu energičnu ličnost kao pravog predstavnika svoje publici.

Povezana vest:  Počinje prodaja karata za Nišville 2017!

PHOTO: Sever Zolak i Relja Simić za Universal Music Serbija