mtv-logoMTV i Jelen Demofest nastavljaju saradnju
MTV pobedničkom bendu festivala snima spot

 

 

MTV i Jelen Demofest nastavljaju saradnju i ove godine. Ovogodišnji pobednik Jelen Demofesta koji će se održati od 21. do 24. jula, pored snimanja albuma, snimiće i spot za MTV.
Prošlogodišnji pobednik festivala, sastav Propaganda, nedavno je u Beogradu snimio spot za pesmu “Osjeti to u kostima” koja će se naći na njihovom albumu prvencu “Kriva je televizija”. Spot je snimljen u produkciji najpoznatije muzičke kuće MTV, a premijerno će biti prikazan 26. jula, upravo na programu MTV-ja.
-Saradnja je relativno kratka. Traje tek godinu dana, ali mogu s punom odgovornošću reći da je MTV pravi partner i sigurno jedan od najvećih prijatelja festival – izjavila je ovim povodom direktorka festival Brankica Janković.
-MTV je prisutan na svim događajima u regionu koji su namenjeni mladim ljudima i koji se bave muzikom. Demofest je najbolji primer na koji način možemo da pomognemo mladim izvođačima da započnu svoju karijeru, i zadovoljstvo nam je što i ove godine nastavljamo saradnju sa Demofestom. Pobednički bend od regionalnog MTV-ja dobija snimanje spota, i ne samo to, spot će premijerno biti prikazan na našem kanalu a publika će imati prilike da ga vidi 40 puta u toku jedne nedelje. To je više nego bilo koji drugi spot na MTV-ju, uključujući i najveće svetske zvezde! Impresionirani smo načinom na koji je Demofest organizovan i koliko je značajan za regionalnu muzičku scenu i zadovoljstvo nam je što smo deo tako značajnong projekta – rekao je generalni direktor regionalnog MTV-ja Tom Ehr.
Povezana vest:  Ako želite da đuskate u izolaciji – Jessie Ware