Justin Bieber zauzima mesto broj 1 na Billboardovoj listi najpoznatijih kanadskih muzičara. Mladi Kanađanin tako je doživeo da sa 23 godine ispod sebe ostavi njegove legendarne starije kolege, kao što su Celine Dion i Bryan Adams.

Jus je sada broj jedan kada su u pitanju pevači iz Kanade. Posle njega na listi su Bryan Adams, Celine Dion, Drake, Nelly Furtado te The Weeknd, koji je Justina pretakao na nedavno objavljenoj Forbsovoj listi najplaćenijih zvezda.

Povezana vest:  Svadba, svadba – Sanja Hurricane otkrila uz koju pesmu će odigrati prvi ples

Zanimljivo je kako se Bieber, prema pisanju Billboarda, na vrh liste Hot 100 popeo zahvaljujući obradi hita „Despacito“ na kojem su zajedno radili Luis Fonsi i Daddy Yankee.

Međutim, najveća tajna njegovog uspeha je u velikom broju hitova koje je postigao u kratkom vremenskom periodu.

Billboard Hot 100 je lista najpopularnijih singlova u Americi koja nastaje na osnovu broja prodanih singlova u kombinaciji sa puštanjem pesama na radio stanicama.

Povezana vest:  ONE DIRECTION pustili trajler filma "Where We Are Rour " koji dolazi u bioskope širom sveta u oktobru mesecu

Adams je dugo vodio na Billboardovoj listi zahvaljujući njegovom hitu „Everything I do“, a posle njega i Celine Dion sa bezvremenskom baladom „My heart will go on“.

Pesma „Despacito“ trenutno vodi na Billboardovoj listi Hot 100 na teritoriji cele Amerike, a posle nje su na drugoj poziciji „That’s what I like“ od Bruna Marsa dok je na trećoj numera „I’m the one“ od DJ Khaleda u kojoj ponovo peva niko drugi do Justin Bieber.

Povezana vest:  DJ Adam Freeland 9. aprila u Domu Omadine