cheryl_cole_parchuteMuzičke poslalstice MTV-ja –  Kanye West, Cheryl Cole i Foo Fighters, za savršen kraj radne nedelje
U petak, 23. jula veče započnite uz emisiju Storytellers i kontroverznog američkog repera, tekstopisaca i producenta Kanye West-a. U atmosferi intimnog kocerta imaćete priliku da zađete u misli i osećanja koja stoje u pozadini svake pesme dok bude izvodio hitove sa albuma 808′s & Heartbreak. Znamo da vas pesme poput See You In My Nightmares, Robocop, Flashing Lights, So Amazing, Touch the Sky, Say You Will, Good Life, Heartless, Stronger i Love Lockdown neće ostaviti ravnodušnim i zato je MTV pravo mesto za vas!
I ostanite u tom dobrom raspoloženju jer od 20:30 MTV prepuštamo sjajnoj Cheryl Cole, engleskoj pevačici, tekstopiscu, igračici i modelu, a ujedno i najpoznatijoj članici pop grupe Girls Aloud, da podeli sa vama svojih pet omiljenih spotova u emisiji TakeOver.
I tu naravno nije kraj! Od 21h u okviru MTV World Stage serijala nastupa američki sastav Foo Fighters, koji je 6. i 7. juna 2008. godine održao dva koncerta na Wembley stadionu u Londonu pred oko 160 000 posetilaca! Ovo su bila dva najveća nastupa koje je bend održao u svojoj karijieri, i ostaće upamćen i po tome što su na koncertu gostovali članovi sastava Led Zeppelin, John Paul Jones i Jimmy Page, koji su nastupili sa bendom i zajedno izveli pesme Rock and Roll i Ramble On. Foo Fighters su nastupili u okviru turneje na kojoj su promovisali album Echoes, Silence, Patience & Grace sa koga se izdvojila pesma The Pretender. Album je bendu doneo pet nominacija za Grammy nagradu 2008. godine, a osvojili su dve, za najbolji rock album i za najbolji Best Hard Rock Performance za pesmu The Pretender.
Povezana vest:  Hot Club of Belgrade trijumfalno u Parizu