Skunk_AnansieTV PREMIJERA NOVOG SPOTA SKUNK ANANSIE

 

U subotu, 24. jula tačno u podne publika regionalnog MTV-ja među prvima u svetu će imati priliku da vidi novi spot benda Skunk Anansie koji je bio sniman u Beogradu. U dogovoru sa menadžmentom benda, MTV je ugovorio regionalnu TV premijeru što znači da ćete novi spot  grupe Skunk Anansie videti prvo samo na regionalnom MTV-ju!

 

Radi se o pesmi ‘My Ugly Boy’ koja će biti objavljena 16. avgusta, a nalazi se na albumu ‘Wonderlustre’ koji će se naći u prodaji 13. septembra. Spot je sniman u jednoj od novobeogradskih garaža, a u spotu se pojavljuje i srpski glumac Bojan Dimitrijević.
Skunk Anansie su ponovo na okupu od 2009. godine. Iste godine su objavili kompilaciju najvećih hitova, Smashes and Trashes, na kojoj su se našle i tri nove pesme „Tear the Place Up“, „Because of You“ i „Squander“. Bend je iste godine krenuo na povratničku turneju u okviru koje su posetili i zemlje našeg regiona. Skunk Anansie su 2004. godine prema Ginisovaj knjizi rekorda imenovani za jedan od najuspešnijih bendova u Britaniji u preiodu od 1952. do 2003. godine. Bend je ukupno proveo 141 nedelju na listi singlova i albuma čime su se našli na 491. mestu britanskih bendova. Album benda iz 1995. godine,  Stoosh, na britanskoj listi albuma proveo je čak 55 nedelja. Bend je 1997. godine imao i dve nominacije za MTV EMA nagrade, za najbolju grupu i najbolji live bend. Bili su na turnejama sa izvođačima kao što su U2, Aerosmith, Lenny Kravitz, Bad Religion, Rollins Band, Therapy?, Rammstein i Muse. Procenjuje se da su do sada prodali preko 5 miliona albuma širom sveta.

 

Povezana vest:  Lejdi Gaga i Joko Ono pevale u duetu

Subota, 24. jul u 12h! Samo na MTV-ju!