Za samo jedan i po dan novu hit pesmu Željka Joksimovića „Milimetar“ na YouTube kanalu pogledalo je oko 620.000 ljudi, sa pozitivnim trendom rasta iz sata u sat! U isto vreme, na Željkovoj zvaničnoj Facebook stranici preko pola miliona ljudi je preslušalo pesmu, uz stotine komentara podrške i oko hiljadu „šerova“. „Usijao“ se i Željkov VIBER public chat.

Povezana vest:  Obožavateljka doživela srčani udar na koncertu Lejdi Gage

Ove brojke govori da se publici u regionu izuzetno dopala numera sa brzim ritmovima koju je naš popularni muzičar napravio u saradnji sa tekstopiscem Vjekoslavom Huljić i Minacord produkcijom.

Među komentarima ističu se pohvale zbog činjenice da je sve umereno i kulturno u vezi sa pesmom, da nema banalnosti i površnog senzacionalizma, već da je u prvom planu kvalitet i dobra muzika, idealna za letnje mesece.

Povezana vest:  Mateja Kežman kao DJ: Na "Divastated" žurci ću dati svoj potpisan dres na licitaciju, kako bismo skupili što više novca za klub "Olimpiu"

Hvala publici na izuzetnoj podršci, lepim komentarima i pohvalama. Jedva čekam da krenem sa izvođenjem pesme „Milimetar“ na nastupima, a prvu priliku za to imaću 16. jula u klubu „Top hil“ u Budvi – poručio je Željko iz Istanbula, gde se trenutno odmara sa suprugom Jovanom.

Kada je reč o nastupima Joksimovića u regionu u narednih nekoliko sedmica, u rasporedu su još i Umag (18. jul), Posedarje (22. jul), Mostar (28. jul), Split (29. jul), Vodice (30. jul)…

Povezana vest:  Konstrakta na EXIT donosi svetsku premijeru jedinstvenog multimedijalnog performansa