Sitno brojimo do početka najveće žurke na Balkanu, kako su organizatori najavili koncerte – Dina Merlina, Dženana Lončarevića i Lexington benda, na Pearl plaži u Ulcinju, 5. i 6. avgusta. Poslednji kontigent ulaznica pušten je u prodaju krajem prethodne sedmice a kako ističu iz organizacije, još malo karata ostalo je za nastupe izvođača koji će posetiocima priuštiti provod o kojem će se dugo pričati.

Publika, kako domaća, tako i iz regionalnih zemalja, oba dana, uživaće i u dnevnim žurkama. Petog avgusta sa početkom u 11 h, uz dj-eve Viva /Izrael/ i Mona /Španija/ i elektronski zvuk koji će publiku zagrejavati do 20h, kada stejdž preuzima Dženan Lončarević.Nakon dvočasovnog koncerta ovog pevača sledi nastup Dina Merlina, zakazan za 22 h, koji će publici prirediti nezaboravno muzičko veče, prožeto kako njegovim starim hitovima tako i pesmama sa poslednjeg albuma, Hotel Nacional.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA – AVRIL LAVIGNE „WHAT THE HELL“

Dino Merlin u Ulcinj dolazi nakon koncerta koji je održao u rasprodatoj Areni u Puli /Hrvatska/ i fantastičnim koncertom u Tvrđavi Ostrožac, kod Casina u BiH.

Spektaklom na jednoj od najlepših pozornica na Mediteranu, ovaj kantautor je još jednom potvrdio kako uživa status regionalne megazvezde.

Kako plaža, more, pesak daju posebnu draž ovom muzičkom događaju, tako Merlin i obećava da će publika iz Ulcinja ponijeti samo najlepše uspomene.

Sutradan, šestog avgusta, dnevne žurke počinju u 15 h uz Bangladeks i dj Deu Tošić , dok je takozvana „Najveća žurka na plaži“ zakazana za 21h, uz bend koji vole kako mlađe tako i starije generacije – Lexington , koji će pevati i svoje numere i pesme njihovih kolega.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD

Za koncert Dina Merlina, Dženana Lončarevića, Lexington benda ali i nastupe renomiranih dj-va, u Ulcinju, na Pearl plaži, produkcijski tim priprema puno iznenađenja i zato ne propustite šansu da budete dio spektakularnih koncerata i osigurajte vašu ulaznicu na vreme.

Karte Vrlo malo ulaznica ostalo je za oba dana .

Mreža Gigstix, na trafikama Tobacco S-Press, na prodajnim mjestima mreže Eventim.

Pearl Beach Velika plaža, Ulcinj

Delta City, Podgorica

Hercegovačka ulica, Podgorica

Šetalište ispred Robne kuće, Bar

Šetalište ispred lokala „Planet“, Bar

Restoran Kulla, Rožaje

Magaza, Sarajevo

Kafeterija VIP u Ulcinju, Mala plaža

Tampiko plaža u Ulcinju

Bg naselje Štoj

Povezana vest:  KENDRIK LAMAR DIZAJNIRAO NOVE CLASSIC LEATHER PATIKE

Dobre Vode – Veliki pijesak, restoran Plavi Jadran

Prevoz

Organizovan je prevoz iz nekoliko crnogorskih gradova, sa više polazaka tokom dana. Posetioci se pozivaju da rezervišu mesto na vreme jer se očekuje rekordna posećenost a organizatori nikog ne žele da uskrate za prisustvo najposećenijem koncertu u Crnoj Gori, u prethodnih 5 godina.

Više informacija na br. telefona  + 382 69 / 793 – 893

Nedaleko od Peral plaže, obezbeđen je kamp i parking.Organizatori poručuju da se u Ulcinj krene ranije zbog najavljenih gužvi, tokom oba dana.

Očekuje se više od 20 hiljada posetilaca.Budite i vi deo najglamuroznije manifestacije na plaži, 5. i 6. avgusta. Neka najveća crnogorska plaža, oba dana bude ispunjena smehom i pesmom.