Jedanaesto izdanje Heineken Lovefesta je tek počelo, a već prva noć oborila je sve rekorde posećenosti. Na čak pet muzičkih bina, tokom protekla 24 sata zabavljalo se više desetina hiljada ljudi iz celog sveta.

Najposećeniji je kao i uvek bio Fire Stage, najveća muzička bina, koja je ove godine predstavljena u potpuno novom i specifičnom scenografskom izdanju. Za DJ pultom su se ređale svetske zvezde među kojima su Matador, Loco Dice, Rodruguez JR koji je publku oduševio live setom, kao i Chris Liebing koji je sve do jutra držao publiku na nogama.

Povezana vest:  Lejdi Gaga priprema spektakl u čast Dejvida Bouvija

Večeras vatrena bina gori uz Luciana i Carl Craig-a

Posle čak četiri godine, publika Heineken Lovefesta imaće priliku da ponovo čuje legendarnog Detroit tehno di-džeja Carl Craig-a. Craig pravo sa svetske turneje stiže na sada, za njega, potpuno novu lokaciju festivala ljubavi, u odnosu na onu iz 2013-te, a prema njegovim rečima jedva čeka da vidi Lovefest u novom ruhu. Pre njega na binu će se popeti Luciano, popularni Čileanac koji po prvi put stiže na Lovefest. Iz Španije stiže Rick Maia, a iz susedne Slovenije Valentino Kanzyani, producent čija se izdanja cene u celom svetu. Drugo jutro čekamo uz Kristijana Molnara.

Povezana vest:  60 rođendan Pantenola uz home koncert Marije Šerifović - 02.5.2020. od 20h

Mall Grab, svetska atrakcija i di-džej koji je gotovo preko noći stekao svetsku slavu, večeras otvara program Energy Stage-a. Osim njega nastupiće i Masimiliano Pagliara, Moomin, a domaća podrška biće Jackie Dagger & DJ Flip, Akioki, Petko i Schwabe.

Večeras hip-hop noć na Jack Live bini

Kao i uvek, petak je rezervisan za hip-hop, a večeras nas čekaju Hornsman Coyote, Smoke Mardeljano, Sajsi MC, niški dvojac Stereo Banana, Prti Bee Gee, kao i novosadski Bekfleš.

Stage 99 imao zlatni debi

Povezana vest:  Ovog petka samo na MTV kanalu u Friday Night Music-u Jay-Z, Sikter i Gorillaz

Najmanja bina na svetu Stage 99 sinoć je bio posebna atrakcija za sve posetioce. Bina je gotovo sve vreme bila puna, a 99 srećnika večeras sluša Beyond House, ispred kojih će nastupiti Doo, Damir Zekiri, Vitanov, Ognjem, a gost večeri biće im Zaltan.

U prodaji samo dnevne ulaznice

Heineken Lovefest je i pre početka bio rasprodat, a u prodaju je pušten samo mali broj dnevnih ulaznica. Karte po ceni od 2.500 dinara za, kao i 3.500 dinara za VIP mogu se naći pored Info deska.