DJ i producent Matt Nash izidigao se iz londonskih klubova i obezbedio sebi mesto na globalnoj sceni elektronske muzike, a 9. septembra u Barutani na Dance Box događaju po prvi put će nastupiti u ovom delu Evrope, u organizaciji Madness Factory i Belgrade Vandalism.

Nakon objavljenih izdanja sa najpopularnijim izdavačkim kućama kao što su “Armada Music”, “Axtone”, “Revealed Recordings”, “Size Records” i “Spinnin’ Records”, svoje umeće će predstaviti beogradskoj publici na velikom septembarskom događaju.

Povezana vest:  Šakira i Svetska banka osnovali fond za decu

Sa specifičnim prilazom i zvukom koji proizvodi, house muzika koju kreira i pušta je posebna u svojoj klasi, od prvog do poslednjeg bita. Kako prvi put nastupa na ovim prostorima, publici koja bude prisustvovala spektaklu doneće potpuno originalan zvuk.

Na Dance Box-u podršku će mu pružiti jedan od najtraženijih DJ-eva u regionu – Galoski, potpisnik izdanja za “Protocol Recordings”, “Flamingo Recordings”, “Universal Music Sweden”, koji je u protekla dva meseca zabeležio nastupe pored najvećih svetskih imena, Martin Garrixa i Hardwella!

Povezana vest:  Ulaznice za tribine za koncert grupe Smak puštene u prodaju

Line up će kompletirati domaća DJ ekipa, koja se svojim radom godinama unazad najviše istakla na sceni, a to su: Pessto, Vandal Steve b2b Cavin Viviano, Divolly & Markward i SML!

Sam događaj će pratiti globalne trendove u muzici i produkciji, pa vas osim vrhunskih izvođača očekuju i specijalno dizajnirana bina, rasveta na svetskom nivou, led ekrani, CO2 topovi i video vizuali koji će doprineti da posetiocima doživljaj bude potpun.

Povezana vest:  Počela prodaja karata za 26. Beogradski jazz festival

Regularne karte po ceni od 790 RSD i VIP karte po ceni od 1290 RSD mogu se nabaviti na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima.

Takođe, za sve vas koji dolazite sa ekipom, za regularne karte aktuelna je AKCIJA 3 + 1 GRATIS! Količine su ograničene!