Bret Michaels_2Friday Night Music – svakog petka, cele večeri, samo na regionalnom MTV-ju!
Još jedan petak i još jedna prilika da uživate uz najbolju muziku i najveće zvezde današnjice – samo na kanalu MTV!
U petak, 8. avgusta u započinjemo sa muzikom već u 17:00 sa novim dodatnim terminom emisije Jukebox u kome vi birate muziku. Slede kratke muzičke forme, 3from1, Brand New i Just see MTV.
Od 19:10 počinje ovonedeljni muzički vikend, MTV TakeOver Weekend  u okviru koga možete da pogledate koje su spotove najveće svetske i lokalne zvezde odabrale za publiku MTV-a.
Veče nastavljamo emisijom Behind the Music u kojoj, ovoga puta, kontroverzni američki HM pevač Bret Michaels publici priča o svojim najvećim muzičkih uspesima, usponima i padovima na sceni i iza nje.
I tu, naravno, nije kraj! Od 21:00 u okviru MTV World Stage serijala ovog petka pogledajte nastup grupe Black Eyed Peas, i premijerno snimak sa najboljim trenucima sa dodele MTV Video Music Awards nagrada u Japanu!
Bret Michaels_1Behind the Music: Bret Michaels
Ovog petka, svoje najveće hitove u karijeri uz priču koja stoji iza njih podeliće sa publikom frontmen kultnog HM benda Poison, Bret Michaels.
Davnih 80-tih metalci sa dugim kosama su vladali muzičkom scenom, kada se grupa Poison uz eksploziju pojavila na muzičkoj sceni. Živeći brzo i ludo se zabavljajući, Bret Michaels je dao novo zančenje reči dekadencija.
Opojne supstance, alkohol, žene, i još žena – sve i svašta se dešavalo. Ovaj način života je čak koštao Breta važne ljubavne veze (iskustvo slomljenog srca je pretvorio u hit baladu “Every Rose Has It’s Thorn”) i velikog i bliskog prijateljstva sa članom benda, CC Devilleom. Iako su bili jedna od najvećih grupa svog vremena, Poison je vrlo brzo sagoreo i nestao. Bret se nakon toga odao piću i, vozeći pod dejstvom alkohola, umalo nije izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Ovo dogadjaj mu je poslužilo kao otrežnjenje u životu, i Bret se očistio, počevši uspešnu solo karijeru. Oprobao se čak u i filmskoj industriji, pišući i glumeći u filmu iz 1997. “A Letter From Death Row”. Pomirivši se sa CC Devilleom, Bret se trijumfalno vratio u grupu Poison, ali najbolje je tek sledilo.
2007. Bret je bio zvezda sopstvenog rijaliti šoua, “Rock of Love”. Tokom tri sezone, Bret je pokazao svoju drugu stranu i ponovo se uzdigao među najpopularnije zvezde, upotpunivši svoj  buran životni put koji je proveo kako pod svetlima reflektora, tako i iza njih.
Petak, 6. avgust u 20:00
Black Eyed Peas (45)World Stage: Black Eyed Peas
U okviru World Stage serijala, ovog petka pogledajte nastup grupe Black Eyed Peas, i premijerno snimak sa najboljim trenucima sa dodele Video Music Awards nagrada u Japanu!
Od kad su se 1998. pojavili, Black Eyed Peas brzo dostižu kultni status vrhunskih hip-hop zabavljača. Uz milionske tiraže, ekipa iz L.A. osvaja liste hitovima kao što su, Pump It i Let’s Get It Started, a njihov 5. studijski album The E.N.D. debituje na 1. mestu američkih lista, nakon čega sledi niz nastupa širom sveta. Fergie, WillIAm, AplDeAp i Taboo, svi imaju različite muzičke aspiracije i talente, ali su kao bend Black Eyed Peas, praznik za oči! U Malti su imali jedan od najboljih nastupa u 2009. na Isle of MTV koncertu. Izvodili su najveće hitove, i nove singlove uz koje ćete moći da uživate.
Black Eyed Peas (53)MTV World Stage je besplatna ulaznica za sedište u prvom redu najatraktivnijih koncerata širom sveta. Svakog petka sa početkom u 21:00, na MTV kanalu možete pogledati koncerte snimljene u visokoj rezoluciji širom sveta.
Povezana vest:  Justin i Selena dali svojoj vezi drugu šansu?