Godskitchen-2010-flyer-AKlub Papaya domaćin MTV presents GODSKITCHEN festivala od 11.-13.avgusta

 

Dva svetski poznata i priznata brenda, MTV i britanski Godskitchen po prvi put zajedno kreiraju muzički festival koji će se ovog leta od 11.-13 avgusta održati u klubu Papaya. Nakon godina etabliranja na britanskoj sceni, Godskitchen je danas superbrend te stoji iza mnoštvo uspešno organiziranih velikih dance manifestacija, festivala, partyija, evenata… Godskitchen se ističe od ostalih manifestacija po jedinstvenoj arhitekturi, uređenju, multimediji te vizualnoj i zvučnoj kulisi koja krasi svaki njihov event. Ista organizacija stoji iza jednog od najuspešnijih evropskih festivala Global Gathering, koji osim Velike Britanije svoje franšize ima dširom sveta- u Rusiji, Ukrajini, Turskoj, Koreji, Australiji, Južnoj Americi…Uz top produkciju Godsktichen-a, njihovo najubojitije oružje su svetska imena koja krase sve njihove manifestacije. Njihovi unapred rasprodani događaji dovoljno govore o tome. Regionalni MTV drugu godinu zaredom pleše u klubu Papaya, a svi gledaoci najveće svetske muzičke televizije uživaće u najboljim izdanjima ultimativne letnje zabave.

 

Papaya će tako po prvi put u Hrvatskoj biti mesto sudara dva najveća muzička i festivalska brenda.

 

MTV presents GODSKITCHEN (11.-13.08.2010.) KLUB PAPAYA

 

Swedish House Mafia small11.08. SWEDISH HOUSE MAFIA – support by AN21

Povezana vest:  Madona tužena zbog krađe semplova u pesmi ''Vogue''

Njihov nastup je prošle godine Papaya tim i službeno proglasio najboljim u sezoni 2009. Već par godina unazad, ONI su sinonim house muzike. Najpoznatiji švedski muzički proizvod u zadnjih deset godina suvereno drži tron muzičke industrije, a iza zaraznih ritmova trojca zvanog Swedish House Mafia stoje velikani produkcije: Steve Angello, Axwell i Sebastian Ingrosso. Umetnost koju stvaraju u studiju pojedinačno predstavljaju na svetskim festivalskim i klupskim pozornicama čitave zemaljske kugle. Prilika da ih vidite zajedno u sastavu Swedish House Mafia je jako retka, a počašćene su jedino najpoznatije svetske destinacije poput Miamija i Ibize. Na toj karti nezaobilaznih destinacija od prošle godine stoji i zastava kluba Papaya. Prošlogodišnjem nastupu Swedish House Mafie u Papayi je svedočilo više od 5000 gostiju iz celog sveta. Ove godine, „titanic trio“ u Papayu dolazi da opravda titulu najboljeg nastupa iz 2009. Organizatori preporučuju da ne propustite jedinstveni doživljaj čuvene trojke. Oni su kreatori i vladari svetske house scene. Pripremu i uvod za ultimativni događaj leta pružiće AN21, poznatiji kao mlađi brat popularnog Steve Angella.

 

Gareth Emery official small12.08. GARETH EMERY

Gareth Emery  je jedno od najkonstatnijih imena današnje scene kojem će nastup u Papayi na drugom danu MTV presents Godskitchen festivala u četvrtak 12. avgusta biti premijerni u Hrvatskoj. Njegovoj globalnoj prisutnostu na sceni dokazuje i visoko pozicionirano 9 mesto na svetskoj top listi Dj-a prema Dj Mag Top 100. Podatak da je pre svoje 30 – ete godine kao jedini Dj dotaknuo nedodirljivu top 10 listu govori da je pred njim obećavajuća karijera. Svi ljubitelji trance pravca zasigurno će biti oduševljeni nastupom Gareth Emery, jer u svetu clubbinga slovi kao jedan od najboljih Dj-eva i pokretača publike.

Povezana vest:  Željko Vasić u Magacinu u petaka, 30.marta

 

ARNO COST_petak 28.05._Piranha13.08. ARNO COST – Exclusive After Beach performance

Arno Cost je jedan od najmlađih ali i najtalentovanijih francuskih producenata i Dj-a koji je za vrlo kratko vreme zaseo na sve vrhove svetskih Top lista. Njegova produkcija oduševila je mnoge poznate i već eminentne svetske producente, a sam ARNO COST kaže da je oduvek bio fasciniran muzikom. Stoga, ne čudi što je već s 23 godine (23 rođendan je proslavio u klubu Papaya prošlo leto pred 4500 gostiju) postao simbol najvećih klupskih, ali i festivalskih manifestacija diljem sveta. Njegov talent su prepoznali velikani dance scene, a njegov hit „Magenta“ podržali su već tada iskusne kolege i legende poput Pete Tong, Sebastian Ingrosso, Tom Novy i dr. Lista osoba koji danas traže muzički pečat ovog mladog producenta izuzetno je velik, a spomenom imena David Guetta kojemu je Arno Cost u 2008. godini napravio par remixa za njegov album dovoljno govori o njegovom velikom potencijalu.

Povezana vest:  Novi singl praćen video spotom - Art Diler - Daljine

 

13.08. ABOVE&BEYOND – support by ANDY MOOR (NIGHT)

Nema potrebe previše opisivat značaj niti reći nešto novo što već nisu napravili u svojoj karijeri. Vlasnici su jedne od najcenjenijih i uticajnijih diskografskih kuća u svetu. Above & Beyond, također će po prvi put nastupiti u Hrvatskoj, u klubu Papaya na zadnjem danu MTV presents Godskitchen festivala. Njihovoj popularnosti i prilagodljivosti u prilog idu nastupi na tajnim eventima za 200 ljudi u Japanu, preko spektakularnih nastupa na plažama Brazila za preko milion ljudi. Brazil će zameniti plažom Zrće na zadnjem danu festivala u petak 13. avgusta. Uvod u nastup Above & Beyond radiće jedno od najcenjenijih imena među trance publikom, repsektovan kao producent ali i kao DJ, Andy Moore će vas uvesti u nezaboravno putovanje na zadnjem danu festivala.

 

TICKET INFO:

Get your festival ticket for a promo price of 20 EUR at:

http://www.eventim.hr/

http://www.novalja.com/

MORE INFO: www.papaya.com.hr