Eminem_Photo_Recovery_72RGB„Love The Way You Lie“ – Megan Fox u ulozi Kim, Dominic kao nasilni Eminem

 

Dugo očekivani spot američkog repera Eminema i njegove kolegice Rihanne za pesmu „Love The Way You Lie“ doživeo je premijeru na MTV-u. Inspirisan je Eminemovim brakom sa suprugom Kim, koju je dvaput ženio, i obiluje strašću i prikazima nasilja u porodici, koje nije strano ni samoj Rihanni, s obzirom da ju je bivši dečko Chris Brown prošle godine pretukao nekolio sati uoči dodele MTV nagrada.

Povezana vest:  Novi album Uroša Spasojevića nakon premijere na 34. Beogradskom džez festivalu

Ovaj singl se snedeljama nalazi na samom vrhu muzičkih top-lista, a u spotu se pojavljuju i glumci Megan Fox i Dominic Monaghan.

Megan tumači lik devojke koju nasilni momak napada, a spot završava paljenjem kuće u kojoj žive.

-Mislim da smo, koliko god smo mogli, pokušali da ne glorifikujemo nasilje, već da pokušamo da objasnimo kako ova veza ni u kojem slučaju nije bila idealna i kako je trebala da se završi mnogo pre – ispričao je Monaghan za MTV News.

Povezana vest:  Mile Kekin uskoro u Beogradu – slušaćemo dva različita koncerta u klubu Fest

-Koncept pesme ‘Love The Way You Lie’ svodi se na vezu koju je Eminem imao sa svojom suprugom Kim, tako da sam se ja osećao kao da pomalo glumim Eminema, a Megan Fox Kim. Mislim da je on u ovoj pesmi hteo da kaže kako treba brže okončati stvari pre nego što postanu haotične. Svaki korak koji je on činio bio je s besom – kaže glumac.

Povezana vest:  Darkvud dab ide u BiH, Hrvatsku i Sloveniju

Rihanna je za „Access Hollywood“ izjavila kako je ova pesma bila nešto što joj je jako trebalo.

-Eminem i ja smo iskusili kako je biti sa obe strane stola. Bilo je autentično, stvarno, nešto što smo morali da snimimo i to na pametan način. Ovo je jako snažna pesma i dodiruje mnoge – smatra Rihanna.

Spot za pesmu „Love The Way You Lie“ možete pogledati OVDE!