Londonska grupa Years & Years se vraća sa potpuno novim singlom “Sanctify“, kojim najavljuju dugo očekivano drugo studijsko izdanje.

U produkciji nove pesme učestvovao je Kid Harpoon, koji za sobom ima istoriju uspešnih saradnji sa velikim imenima poput Harry Styles, Florence + The Machine, Shakira, Calvin Harris, Jessie Ware i drugi. Po objavi, pesma je dobila i prateći video spot, koji je u manje od 24 sata dostigao ogromnu gledanost – više od 200 hiljada pregleda na njihovom zvaničnom YouTube/VEVO kanalu.

Povezana vest:  Teška industrija tutnji u Kasini - za sve prave rokere!

“Želim da odvedem ljude na ludu i predivnu avanturu kroz moje snove, u svet koji je mnogo drugačiji od našeg. Mnogo sam razmišljao o tom mestu, o mestu iz kojeg ću pričati priče o identitetu, seksualnosti, slavi…“ – kaže frontmen Olly Alexander o novom singlu i spotu, pa dodaje: “Radnja spota se odvija u pozadini borbe protiv buduće metropole, nazvane Palo Santo. Ovo je prvi deo veće slagalice, a ja se nadam da će zbuniti ljude, ali i da ih na neki čudan način uzbuđuje. Želja mi je da svako interpretira spot na svoj način“.
Srpskoj publici singl “Sanctify“ dostupan je u digitalnom obliku putem Deezer i Google Play servisa: https://umrs.lnk.to/YYsanctify

Povezana vest:  Novi album grupe Strouks u martu

Za više informacija o singlu, samom bendu i predstojećem albumu, posetite oficijalnu web stranicu Years & Years: http://yearsandyears.com/