Ivana Kindl predstavlja novi singl i spot za autorsku numeru “Ima nade“, koju uz Ivanu potpisuje i njen životni partner, basista i producent Alen Križaj!

Nakon odličnog prijema pesme “Sve istine i laži“, koja je nekoliko meseci bila na top listama hrvatskih radijskih stanica, kao i nagrade ‘Svijet diskografije’ HR2 radija za hit pesmu meseca, Ivana Kindl je objavila još jedan singl (ali i prateći spot) naslova “Ima nade“!

Povezana vest:  Koncert Lene Kovačević u Novom Sadu 13. januara

Prateći video spot režirao je Dalibor Barić – koji je vizualima, animacijama i efektima savršeno dočarao atmosferu pesme. Za većinu odevnih kombinacija u Ivaninom spotu zaslužan je Zoran Aragović (BiteMyStyle), a video je dostupan putem Ivaninog zvaničnog YouTube/VEVO kanala:

Ivana je zaslužna za tekst, muziku i aranžman pesme “Ima nade“, dok se Alen Križaj uz muziku i aranžman pobrinuo i za produkciju, a čitav materijal snimljen je u zagrebačkom Morris studiju.

Povezana vest:  Koncert Andy Pavlov - Na putu za Honduras - nova klavirska muzika velikoj sali Doma omladine Beograda

Preuzmi, slušaj i dodaj numeru “Ima nade“ na svoje plejliste

“Pesma je atmosferom svojevrsni nastavak na prethodni singl, sanjivog prizvuka i čvrste poruke. Govori o ‘čišćenju’ od loših međusobnih odnosa i pronalasku vere u sebe“, otkriva Ivana Kindl.

PHOTO: Marko Horvat