nisvil_2010Besplatan prevoz  za fanove Nišvilla!

 

Za najbrže i najupornije posetioce koji su kupili  karte za predstojeći XXVII Internacionalni Nišville jazz festival, obezbeđen je besplatan prevoz! Autobusi će saobraćati na relaciji Beograd-Niš i Niš-Beograd i to zahvaljujući odličnoj saradnji sa Lastom, oficijelnim prevoznikom ovogodišnjeg Nišvilla. Za vreme trajanja festivala (12-15.avgusta) polasci su svakodnevni. Polasci iz Beograda su u 12:00h sa platoa ispred Sava Centra, dok su polasci iz Niša rezervisani za 02:00h kod teniskih terena (koji se nalaze pored niške Tvrđave).

Povezana vest:  Techno heroji s Exita dolaze na Sea Star da ispune Nautilus Arenu do vrha!

Za posetioce koji su kupili vaučere putem prodajne mreže Card Service-a, zamena za „fizičke“ karte biće omogućena u Press centru festivala u niškoj Tvrđavi od 12. do 15. avgusta, u terminu od 16 do 19 časova.

Ovom prilikom podsećamo da programi na Earth i Sky stage-u počinju od 19:30h, a program na Gate stage-u počinje od 19:00 časova. Ukoliko na vreme stignete u Niš, ne propustite istorijsko postavljanje spomenika Šabanu Bajramoviću u strogom centru grada, u četvrtak 12.avgusta u 12:00h, uz koje je predviđen i prateći program.

Povezana vest:  One Direction od jeseni dobija liniju igračaka

Na ovogodišnjem festivalu, posetioci će imati prilike da uživaju između ostalih, uz Solomona Burke-a, Ramba Amadeusa (četvrtak), Roy Hargrove Quintet, Georgie Fame-a (petak), Benny Golson-a & Kelag Big Band, Manu Dibango-a & Soul Makossa Gang (subota), sastava De Phazz i Terje Rypdal Trio (nedelja) i mnoge druge poznate muzičare…

Svim posetiocima želimo srećan put i nezaboravan nišvilski užitak!

Povezana vest:  Trijumf benda Lejdi Antebelum na dodeli Gremija