Italijanski duo Merk & Kremont (Frederico Mercuri i Giordano Cremona) spojili su se 2011. godine i tokom prethodnih godina su postigli veliki uspeh na EDM sceni, dobivši podršku od velikih imena kao što su Avicii, Steve Angello i Nicky Romero. Američki bend DNCE oformljen je 2015. godine, a svoju popularnost stekli su mega hitom “Cake By The Ocean” koji se našao među top 10 pesama Billboard Hot 100 liste.

Povezana vest:  Areta Frenklin i Kondoliza Rajs na humanitarnom koncertu

Sada su odlučili da udruže snage, i predstavljaju novi singl “Hands Up” koji je premijerno objavljen u Milanu šestog aprila ove godine. Glavni vokal daje Joe Jonas, frontmen grupe DNCE, a rad na singlu trajao je više od godinu dana. U pesmi on izlazi iz frustrirajuće i sputavajuće veze i obavezuje se napretku i boljem životu.

Povezana vest:  Tropska noć u Magacinu

“Radili smo na ovom singlu više od godinu dana i napokon je spreman. Hteli smo da napravimo pesmu koja će prikazati našu dušu… Uzbuđeni smo oko finalnog produkta, i srećni smo što nas u singlu prati velika i uticajna gostujuća grupa DNCE” – kaže italijanski duo.

Neosporivi producentski talenat dua Merk & Kremont i prepoznatljivi fanki zvukovi grupe DNCEzajedno čine fenomenalni miks koji krasi veseli i razigrani singl “Hands Up”. Dinamična melodija novog singla lako ostaje u uhu, te smo sigurni da ćemo ga slušati tokom cele predstojeće godine!

Povezana vest:  Verio se pevač Majkl Buble

Pročitaj više na MjuzNews sajtu!

Singl “Hands Up”, srpskoj publici je dostupan u digitalnom obliku putem Deezer i Google Play servisa: https://umrs.lnk.to/MKHandsUp