Florence Welsh, obradovala je svoju publiku i fanove objavom novog singla “Hunger”, i ujedno najavila novo studijsko izdanje “High As Hope”! Singl predstavlja prve zvuke predstojećeg albuma, a premijerno je predstavljen prošle večeri unutar BBC 1 Radio muzičkog programa. Uz objavu pesme, predstavljen je i prateći spot.

 “Ova pesma govori o tome kako tražimo ljubav u onim stvarima koje zapravo nisu ljubav, kako nas pokušaji da se osećamo manje usamljenim dovode do još veće usamljenosti. Ovom pesmom sam sebe učinila ranjivom, kako bih podstakla zajedništvo, jer sam uverena da se mnogi od nas upravo ovako osećaju, ali to nismo u stanju da priznamo sami sebi. Ponekad neke stvari ne možete izgovoriti, ali ih možete otpevati!” – kaže Florence.

Povezana vest:  Ćerka Bijonse i Džej-Zija već dobila profil na twitteru

 Novo izdanje “High As Hope” publici će biti predstavljeno 29. juna ove godine. Pesme za albumFlorence je pisala u Londonu, da bi ih kasnije dovršila u Los Anđelesu, gde je joj je u produkciji albuma pomogao Emileu Hayneu. Na njemu će se naći 10 novih pesama, među kojima je i ranije objavljena “Sky Full Of Stars”. Izdanje predstavlja mešavinu besa i radosti, gde radost na kraju ipak pobeđuje.

Povezana vest:  Baby Lasagna singlom „Rim Tim Tagi Dim” zauzeo vrh trendinga u Hrvatskoj!

“Album je čist odraz osobe koja sam trenutno, i osećam se kao iskrena umetnica. Jednostavno se sama sa sobom osećam mnogo bolje”. – zaključuje Florence.

High As Hope – Lista Pesama:

  1. June
  2. Hunger
  3. South London Forever
  4. Big God
  5. Sky Full of Song
  6. Grace
  7. Patricia
  8. 100 Years
  9. The End of Love
  10. No Choir
Povezana vest:  Džastin Biber želi duet sa Britni Spirs

Singl “Hunger” srpskoj publici je dostupan u digitalnom obliku putem Deezer i Google Play servisa: https://umrs.lnk.to/FATMHunger