hladno_pivo_koncertHladno pivo u Šapcu

 

Hrvatski pank-rok sastav „Hladno pivo“ nastupio je prošle noći prvi put u Šapcu pred oko 5.000 posetilaca u tvrđavi na reci Savi. Još toliko gledalaca je ostalo ispred predviđenog prostora i koncert pratilo sa obale reke i iz obližnjeg parka. Koncert „Hladnog piva“ je trajao, uključujuci biseve, više od dva sata.

Povezana vest:  Bijonse obećala pomoć rodnom Hjustonu

-Hvala vam za podršku i nemojte više čoveka sa puno gumbića (tonskog tehničara) zalivati pivom – bila je najvažnija poruka koju je Mile Kekin, lider grupe, uputio publici u Šapcu.

Koncert je otvorila numera „Kaži stari“, a usledili su hitovi „Pjevajte nešto ljubavno“, „Samo za taj osjećaj“, „Nije sve tako sivo“ koje su u pojedinim trenutcima, mahom mlađi posetioci pevali glasnije od benda. Publika u Šapcu, prema rečima organizatora, bila je iz svih krajeva Srbije, a deo je organizovano stigao i iz Hrvatske.

Povezana vest:  Rodžer Voters na turneji povodom 30 godina albuma The Wall

Sinoć je pre hrvatskog sastava nastupio „Dubioza kolektiv“ iz BIH. Večeras, 12. avgusta, na bini Šabačkog letnjeg festivala (ŠLF) nastupiće „Tsy boks“, „Autopark“ i „Električni orgazam“. Poslednjeg dana festivala, u petak, 13. avgusta, program počinju demo-sastavi, a zatim će nastupiti „Ateist rep“ i šabački „Goblini“ kojima će to biti prvi koncert posle deset godina pauze. Ulaz na programe ŠLF se ne naplaćuje.

Povezana vest:  Adel zapevala prvi put posle operacije (VIDEO)