Već pet godina popularni ENDI vlada regionalnom tinejdžerskom scenom. Idol današnjih mladih, koji se proslavio hitom ‘Atom’ koji je pregledan neverovatnih 7.5 miliona puta, objavio je svoj deseti videospot za novi singl ‘DAJ JE MENI’ i iznova oduševio hordu svojih fanova. Ovoga puta ENDI je spot snimio, ni manje ni više, već u svemirskoj kapsuli, i to usred Zagreba u najboljem evropskom hostelu Subspace.

Povezana vest:  KONCERT SERGEJA ĆETKOVIĆA U ARENI, U prodaju pušten nivo 400

-U spot ulazim kao Endi iz sadašnjosti, a onda se pretvaram u mladića iz budućnosti! Ovo je bilo najcool snimanje do sada, neopisiv je doživljaj snimati spot u futurističkim uslovima, a super smo se zabavili i u tim svemirskim transformacijama. Želeo sam svojim fanovima za jubilarni deseti spot pokloniti nešto sasvim neočekivano! – uzbuđeno izjavljuje hrvatski Justin Bieber.

– U spotu mi se pridružuje i predivna Lora, moja djevojka iz budućnosti – upravo od nje kroz pesmu i ples tražim tu ljubav, a kakva je ljubav u budućnosti – najbolje da proverite u mome novome spotu! – zaključio je ENDI koji svojim pesmama, izgledom i harizmom mami uzdahe hiljada tinejdžerki diljem regije.

Povezana vest:  Postanite jedan od vlasnika Lovefest 2015 Membership kartice

Zanimljivo, ENDI je izdao deset spotova za svih deset pesama s albuma prvenca ‘Da se mene pita’, što je još jedna originalna činjenica u karijeri uspešnog mladog Pakračanina sa zagrebačkom adresom.

Osim što suvereno vlada hrvatskom, ali i regionalnom teen muzičkom scenom, Endi je uspešan student savremenoga plesa na Akademiji dramske umetnosti, ambasador je čitanja među mladima, a na oduševljenje svojih brojnih sledbenika na društvenim mrežama – pojavio se kao voditelj u drugoj sezoni Joomboos Videostara, te u ulozi simpatičnog Koka u novim epizodama hit serije ‘Isti san’.

Povezana vest:  Blink-182 na jesen snima novi album