yammatNovi Yammat premijerno na MTV-ju!
U ponedeljak, 16. avgusta u 20h, pa narednih sedam dana samo na kanalu regionalnog MTV-ja moći ćete da pogledate premijeru spota hrvatske grupe Yammat za pesmu “Želim”.
Isprovocirani nesnosnim vrućinama i nadahnuti – kako reditelj spota, Tomislav Brđanović, kaže „mantričnim ritmovima novog Yammata” – ekipa je u realizaciji spota odlučila da stvari podigne na viši nivo. Pobegli su iz grada i otisnuli se po šumama kako bi filmskim objektivom ulovili taj, danas retki preostali dašak prirodne svežine i zauvek zabeležili trenutak prekrasnog letnjeg predvečerja, i to na samo par kilometara od samog centra uzavrele hrvatske prestonice.
Spot govori o devojčici u telu žene, koja uprkos svim problemima i nedaćama koje joj se događaju, za sebe „samo želi dan, sretan, bezbrižan“, kako i poručuje refren nove pesme Yammata.
Kako je pesmu Želim otpevala Ivana Babić uz sjajni gitarski solo Emila Alexandera i odličnu produkciju Alena Balena, otkrijte već u ponedjeljak 16.08.2010. godine u 20h kada je zakazana i premijera ovog spota na MTV-ju.
Do tada, uživajte u novim pesmama Yammata, Nipplepeople, Das Wegas, Egoclinique, Sappe i
Agramsvillea koje se nalaze na nedavno objavljenoj Yammat Kompilaciji, u izdanju Yammat Records i ekskluzivnoj distribuciji Menarta.
MTV, ponedeljak, 16. avgust u 20h!
Povezana vest:  Otkazan koncert Krisa Botija u Areni