Artan Lili će 1. juna otvoriti novu letnju oazu u samom centru Novog Sada – baštu Doma b-612 (S. Miletića 40). Prvih 100 ulaznica po promo ceni od 600din su već od danas u prodaji u Mungos CDShopu (Zmaj Jovina 2 u pasažu). Nakon toga cena će biti 800din.

„Baš se radujemo ovakvom koncertu. Biće to idealna prilika za druženje sa našom omiljenom publikom pod vedrim novosadskim nebom u toploj junskoj noći, dakle seks!“ u šali kažu članovi benda.

Povezana vest:  PARTIBREJKERS - spektakularan koncert Taš je Naš pred punim stadionom Tašmajdan

„Koncertom Artan Lilija pokrećemo niz kulturnih aktivnosti u našoj novootvorenoj bašti. Prilika je to da se šira novosadska publika upozna sa savremenim sadržajima od istaknute kulturne vrednosti!“ ističe Marko Vuksanović ispred Doma b-612.

Podsećanja radi, beogradska noise-pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine. Grupu čine Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković I Ivan Skopulovič. Postali su poznati po sukcesivnom izdavaštvu svojih singl-spotova. Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mesta svih relevantnih top lista u zemlji i regionu. Do sada su izdali 2 albuma „Artan Lili“ i „New deal“ za izdavačku kuću Lampshade Media.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD