darkvud0Darkvud dab oduševio publiku na Savskom keju

 

Darkvud dab, poznati i omiljeni bend generacije mladih, nastupio je u subotu na Novobeogradskom letu, na prepunom Savskom keju.

-Svaki put kad nastupamo pokušavamo da se publici predstavimo u najboljem svetlu. Večeras ćemo svirati pesme koje su presek našeg dosadašnjeg rada u prethodnih dvadeset godina. Veoma se radujem što ćemo večera ovde nastupiti jer je ovo odličan prostor, pored reke na otvorenom i u Novom Beogradu. Svi smo u grupi na neki način vezani za ovaj kraj. Ja sam živeo u Bloku 70, kao i Vasil. Svi imamo neku emotivnu vezu sa ovim delom grada, a moj sin je ovde naučio da hoda – rekao je Dejan Vučetić, pevač grupe, pre nastupa.

Povezana vest:  Pink: Obožavatelji Krisa Brauna su mi pretili smrću

On je otkrio i da je novi album pri kraju, da za sada još nema ime ali da će za dva meseca biti u prodaji.

Bend koji je postao prepoznatljiv po svom angažmanu i porukama koje je prenosio svojom muzikom i tekstovima za večeras je imao samo jednu ”da svi budemo dobri”.

darkvud1Već na prve taktove pesme “Stvarnost” sa poslednjeg albuma publika u kojoj su preovladavali mladi počela je da peva. Plato na keju bio je krcat, a publika je u ritmu pratila koncert od prvog takta pa sve do kraja.

Povezana vest:  Legendarni Gvin Ešton sutra u Domu omladine Beograda

Kao uvod u odličan koncert  Darkvuda publika se pre toga zagrevala uz ritmove di- džejeva.

Novobeogradsko leto se nastavlje u nedelju, 15. avgusta. U 21 sat  nastupa Jovan Maljoković,  a u terminu od 19 sati  predstaviće se pevači udruženja “Makedonijum”,  Zoran Georgijev, Milena Roknić, članovi pevačkog društvo „Toše Proeski”, i članovi KUD-a “Pećinci”.