eminem_recovery_naslovnaNajprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

 

Reper Eminem je s albumom Recovery na prvom mestu liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok na listi singlova prvo mesto zauzima reper Flo Rajda (Rida) s pesmom Club Can’t Handle Me.

Album grupe Arkejd Fajer (Arcade Fire) pod nazivom The Suburbs je drugi po prodavanosti, dok je treće mesto pripalo reperu Plen Biju (Plan B) i njegovom albumu The Defamation of Strickland Banks, objavio je Nju mjuzikal ekspres. Pevačica Elajza Dulitl (Eliza Doolittle) je četvrta s istoimenim albumom, peta je Lejdi Gaga (Lady) sa prvencem The Fame a šesti je pevač Majkl Buble (Michael) sa Crazy Love.

Povezana vest:  Koncert iznenađenja u ponedeljak na Beer Festu

Tom Džouns (Jones) je sedmi sa Praise and Love, osmo mesto pripalo je Paolu Nutiniju sa Sunny Side Up, deveti je Džejson Derulo (Jason) s istoimenim albumom dok je na desetom mestu sastav Eks Eks sa albumom koji nosi naziv grupe. Na listi singlova drugo mesto pripada Eminemovoj pesmi Love The Way You Lie u kojoj gostuje Rijana (Rihanna), na trećem mestu je sastav Satrdejs (Saturdays) sa pesmom Missing You a na četvrtom grupa Jolanda Bi Kul sa We Speak No Americano.

Povezana vest:  Harry Styles viđen s nepoznatom plavušom, Taylor Swift zaboravljena!

Ne-Jo (Ne-Yo) je peti s numerom Beautiful Monster, šesti je Trevi Mekoj (Travie Mchoy) sa pesmom Billionaire u kojoj mu je gost Bruno Mars a na sedmom su B.o.B. i Hejli Vilijams (Hayley Williams) sa pesmom Airplanes. Pesma All Time Low grupe Vontid (Wanted) je osma, deveta je Elajza Dulitl sa numerom Pack Up a na desetom mestu je Tinči Strajder (Tinchy Strider) sa In My System.

Povezana vest:  EXIT 2015, Vatromet uz najtraženijeg svetskog DJ-a sinoć i na Dance Areni, oko 47.000 ljudi posetilčo drugu noć