Kovač, Jovanović i Cukić gosti Bajage 

bajaga mtvPop kantautorka Aleksandra Kovač, operska pevačica Jadranka Jovanović i bivši član Dejan Cukić biže gosti „Bajage i iInstruktora“ na koncertima 28, 29. i 30. decembra u beogradskom Sava centru. 
Najavljujući njihova gostovanja na koncertima na kojima bend Momčila Bajagića proslavlja 25 godina karijere, Long Play, organizator koncerata, nije saopštio kojih večeri će se u Sava centru pojaviti Kovačeva, Jovanovićeva i Cukić. 
Kako je najavljeno, Kovačeva će u Beogradu uz pomoć „Instruktora“ izvesti obradu Bajagine pesme „Poljubi me“, kao što je to učinila neadvno kao gost dva rasprodana koncerta beogradskog sastava u Ciboninoj dvorani u Zagrebu. 
Jovanovićeva je sarađivala sa Bajagićem u pesmi „Buđenje ranog proleća“ na mini-albumu „Četiri godišnja doba“ (1991), dok je Cukić, nastupivši na prvim koncertima benda u aprilu 1984. godine u Zagreb i Beogradu, napustio „Bajagu i Instruktore“ još 1987. godine. 
-Proslava je 25 godina benda, a ja sam bio u početku, pa su me pozvali i naravno da sam rekao važi. Nisu nam se ukrštali putevi ranije. Sada je došao taj trenutak. Ovo je jako uzbudljiva situacija, u trenu smo se svi pomladili 25 godina, što je jako dobro za bend – izjavio je Cukić, koji je takođe bio gost „Bajage i Instruktora“ u Zagrebu. 

Povezana vest:  Novi album Vitni Hjuston početkom novembra