Beyonce_Wynn_World_StageChristina Aguilera i Beyonce Knowles premijerno na kanalu MTV!
U petak, 20. avgusta, u okviru Friday Night Music serijala možete premijerno da pogledate nastupe dve najveće muzičke dive današnjice, Christinu Aguileru i Beyonse Knowles!
BEHIND THE MUSIC CHRISTINA AGUILERA
U petak, 20. avgusta u 20h, u novoj epizodi serijala Behind the Music osvrćemo se na život i karijeru Christine Aguilere, seksi, drske dive koja je zagospodarila pop scenom početkom milenijuma.
Christina nam otkriva da njen put do slave nije bio lak. Preživevši detinjstvo puno zlostavljanja, prirodno talentovana Christina je pratila svoj san da postane pevačica, započinjući karijeru sa svega 6 godina. Istrpela je zlobna zadirkivanja od strane ljubomornih đaka iz svog razreda i dobila ulogu u Mickey Mouse Clubu, uz Justin Timberlakea i Britney Spears. Ali je serija otkazana, što je na tren zaustavilo i njenu karijeru. Kao starija tinejdžerka, postala je superzvezda preko noći, sa svojim hitom Genie In A Bottle. Ali kaže da se borila protiv izdavačke kuće koja je želela da joj kontroliše imidž. Na kraju je stvorila svoj novi izgled, za neviđeno seksualan i kontraverzan album Dirrty. Ali dok je rasla pred našim očima, njena druga strana je počela da isplivava na površinu. Pošto se borila sa potisnutim emocijama iz svog detinjstva, Christina je upala u duboku depresiju. Moćna balada Beautiful, koju je napisala Linda Perry, dozvolila joj je da isprazni i otkrije veliki deo bola koji je trpela čitavog života. Pesma je bila ogroman hit koji je definisao njenu karijeru. A album Stripped je postao globalni fenomen. Na kraju, Christina je pronašla čoveka svojih snova, jednog od direktora izdavačke kuće, Jordan Bratmana, i ponovo pronašla put do sreće.
U njenom životu je sve došlo na svoje mesto s rođenjem njenog sina Maxa, 2008.
Nakon pauze, eksplodirala je ponovo na sceni sa svojim novim albumom Bionic i kontroverznim novim spotom, Not Myself Tonight.
WORLD STAGE BEYONCE
Nakon Christine nastavite da uživate uz još jedan fantastičan vokal, jedno od najznačajnijih ženskih muzičkih imena danas, i drugo ime za R’n’B muziku, Beyoncé! Samo na MTV kanalu, u okviru World Stage serijala, možete premijerno da pogledate nastup ove američke pevačice, tekstopisca, glumice, muzičke producentkinje, modela, modne dizajnerke i plesačice, osnivačice ženskog R&B trija Destiny’s Child. Koncert je snimljen u Las Vegasu, uz neverovatnu atmosferu i mnogobrojne fanove ove talentovane i lepe pevačice.
Beyoncé je rođena u Hjustonu, Teksas, SAD, 4. septembra 1981, kao starija kćerka modne dizajnerke Tine Nouls i trgovca Metjua Nouls. Muzikom se bavi od detinjstva, a prve veće uspehe postigla je krajem 1990-ih u sastavu Destiny’s Child. Godine 2003. izdala je svoj debitantski samostalni album Dangerously in Love, koji je postao jedan od najuspešnijih albuma godine. Album je postigao veliki komercijalni i kritički uspeh, a 2004. je nagrađen s pet Grammy nagrada. Nakon raspada grupe Destiny’s Child 2005. nastavlja s uspesima u samostalnoj karijeri. Njen drugi album, B’Day, izdat 2006., debitovao je na prvom mestu američke liste albuma. Njen treći album, I Am… Sasha Fierce, objavljen je u novembru 2008.  sa kojeg je imala pet singlova na prvom mestu Hot 100 liste, čime je postala jedna od dve pevačice s najviše takvih singlova 2000-ih. Takođe je i pevačica s najvećim brojem uzastopnih nedelja na prvom mestu. Od 2008. godine je u braku sa svojim kolegom, reperom Jay-Zjem, zaštitno je lice mnogih robnih  marki i jedna od najbogatijih žena na svetu.
Povezana vest:  Converse Rubber Tracks poklanja Novosađanima: Besplatna muzička radionica "Snimanje električne i bas gitare u studiju"