Anai u Beogradskoj areni

 

ANAHI TOUR IMAGE sssPopularna pevačica Anai (Anahí), bivša članica benda RBD, nastupiće u Beogradskoj areni na svom prvom solističkom koncertu 10. marta 2010. godine! Sa samo dve godine Anai je započela karijeru kao glumica i pevačica, učešćem u televizijskoj seriji  „Chiquilladas“ (Detinjarije), da bi zatim usledilo njeno angažovanje u preko 15 igranih serija, tri filma, dve pozorišne predstave kao i snimanje brojnih muzičkih albuma.

Godine 2004. Anai je tumačila glavni lik (Mia Koluči) u seriji REBELDE i postala članica muzičke grupe RBD, koja je prerasla u najveći fenomen na sceni Latinske Amerike. U Beogradskoj areni RBD su nastupili čak dva puta tokom 2008. godine: 07. septembra pred rasprodatom halom i 18. decembra na svojoj oproštajnoj turneji. Anai je četiri godine širom sveta nastupala na RBD turneji koja je imala ogroman uspeh!  Anai je posetila 23 zemlje, 116 gradova, prodavši preko 17 miliona albuma, 10 miliona digitalnih zapisa pesama, 2 miliona koncertnih ulaznica, 20 miliona brendiranih suvenira, 5 miliona Barbi lutaka sa likom Anai i 4 miliona DVD izdanja!  Nastupila je u Los Anđelesu pred 63 000 ljudi, kao i na prepunom stadionu Marakana u Brazilu, na rimskom Nacionalnom stadionu, na stadionu Vinsente Kalderon u Španiji i mnogim drugim prostorima.

Povezana vest:  Piksi Lot: Želim da se zabavljam bez droga

Anai je bila glavni vokal u brojnim RBD hitovima, poput:  „Sálvame,“ „Algún Día,“ „Desapareció,“ „Tal Vez Después,“ „No Digas Nada,“ „Desesperadamente Sola“.

Trenutno, Anai je snimila svoj prvi solo album koji se našao u prodaji u novembru 2009! Na ovom izdanju Anai je sarađivala sa vrhunskim kompozitorima i producentima. Album je inovativan i predstavlja pravu prirodu Anai, koja je spremna da se bori i prevaziđe sve granice  muzike. Njen prvi solo nastup bio je 16. jula 2009. u Majamiju, kada je izvela svoj singl „Mi Delirio“, koji je rezultat saradnje sa jednim od najuspešnihijh bendova u Meksiku: Kinki (Kinky)! Ovaj singl se već uveliko prodaje preko interneta.

Povezana vest:  Rijana ponovo na prvom mestu britanskih top lista

Prvi internacionalni singl objavila je 29. septembra 2009. Anai je započela svetsku turneju 8. novembra u Sao Paolu u Brazilu, gde su fanovi mesecima  pre koncerta razapeli šatore oko stadiona ne bi li obezbedili mesto u prvim redovima na tom istorijskom nastupu. Turneja će trajati do aprila 2010. i uključiće mnoge zemlje: Meksiko, SAD, Španiju, Sloveniju, Srbiju, Rumuniju, Hrvatsku, Poljsku, Čile, Argentinu, Boliviju, Brazil, Peru, Ekvador, Kolumbiju, Venecuelu, Panamu, Kostariku, El Salvador, Gvatemalu, Dominikansku Republiku, Portoriko, …