Nastavljaju se koncerti u Pozorištu na Terazijama

 

slobodan1_trkuljaHarmony Music & Marketing i Telekom Srbija Vam sa ponosom predstavljaju nastavak koncertnih aktivnosti u Pozorištu na Terazijama u Beogradu i u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Naime, nakon serije uspešnih koncerata u 2009 – oj godini, koje su održali Jelena Tomaševic, Slobodan Trkulja, Neverne bebe, Saša Vasić i Boris Režak, u prvim danima Nove godine svoj drugi nastup u okviru ovog projekta imaće Slobodan Trkulja.

Povezana vest:  Biber pristao da uradi test za utvrđivanje očinstva

Koncert pod nazivom “Muzika za dvoje” održaće se u Beogradu u Pozorištu na Terazijama, 18. januara, a publika u Novom Sadu u ovom koncertu uživaće nekoliko dana kasnije i to 29.januara u Srpskom narodnom pozorištu.

U okviru ovog  koncerta Slobodan Trkulja će nastupiti sa Franz von Chossy, koji je jedan od najperspektivnijih i najtalentovanijih džez pianista Evrope. Ovaj skromni mladić je već pokupio glavne nagrade na prestižnim jazz festivalima, a na svetskom takmičenju pijanista – Montreaux Jazz Festivalu 2009. godine je osvojio vice šampionsku titulu. Slobodan Trkulja, koji je poznat po svom izuzetno otvorenom pristupu muzici i maestralnim improvizacijama na mnogobrojnim instrumentima, zajedno će vas sa Franz-om povesti na romantično putovanje kroz muzičke predele džeza, klasične muzike i tradicije Balkanopolisa, prožete čarobnim zvucima Trkuljinog saksofona i klarineta, kao i Franz – ovog magičnog muziciranja na 88 dirki.