Počela prodaja karata za Anai u Beogradskoj areni

 

ANAHI TOUR IMAGE sssUlaznice za koncert popularne pevačice ANAI u prodaji su od danas, 29.12. od 13 časova, po cenama: 2.490, 2.690, 2.990 i 3.490 dinara, na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, SKC – knjižara Delfi, Dom omladine, Eventim, pozorište Boško Buha, Gigstix (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12) kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs   .  Kupovina VISA karticom, samo na blagajni Beogradske arene, omogućuje 5% popusta. Predviđeno je stajanje na parteru i Fan Pit ispred bine.

Povezana vest:  Belgrade Beer Fest: Pripreme za najveći festival piva i muzike uveliko u toku!

Popularna pevačica Anai (Anahí), bivša članica benda RBD, nastupiće u Beogradskoj areni na svom prvom solističkom koncertu 10. marta 2010. godine! Sa samo dve godine Anai je započela karijeru kao glumica i pevačica, učešćem u televizijskoj seriji  „Chiquilladas“ (Detinjarije), da bi zatim usledilo njeno angažovanje u preko 15 igranih serija, tri filma, dve pozorišne predstave kao i snimanje brojnih muzičkih albuma.

Godine 2004. Anai je tumačila glavni lik (Mia Koluči) u seriji REBELDE i postala članica muzičke grupe RBD, koja je prerasla u najveći fenomen na sceni Latinske Amerike.

Povezana vest:  EXKLUZIVNO: Nova pesma i spot Saše Kovačevića "Piši propalo"

U Beogradskoj areni RBD su nastupili čak dva puta tokom 2008. godine: 07. septembra pred rasprodatom halom i 18. decembra na svojoj oproštajnoj turneji. Anai je četiri godine širom sveta nastupala na RBD turneji koja je imala ogroman uspeh!  Anai je posetila 23 zemlje, 116 gradova, prodavši preko 17 miliona albuma, 10 miliona digitalnih zapisa pesama, 2 miliona koncertnih ulaznica, 20 miliona brendiranih suvenira, 5 miliona Barbi lutaka sa likom Anai i 4 miliona DVD izdanja!  Nastupila je u Los Anđelesu pred 63 000 ljudi, kao i na prepunom stadionu Marakana u Brazilu, na rimskom Nacionalnom stadionu, na stadionu Vinsente Kalderon u Španiji i mnogim drugim prostorima.

Povezana vest:  TONI CETINSKI PROSLAVIO DAN ŽENA SPEKTAKULARNIM KONCERTOM U ARENI ZAGREB

Anai je bila glavni vokal u brojnim RBD hitovima, poput:  „Sálvame,“ „Algún Día,“ „Desapareció,“ „Tal Vez Después,“ „No Digas Nada,“ „Desesperadamente Sola“. Trenutno, Anai je snimila svoj prvi solo album koji se našao u prodaji u novembru 2009! Na ovom izdanju Anai je sarađivala sa vrhunskim kompozitorima i producentima. Album je inovativan i predstavlja pravu prirodu Anai, koja je spremna da se bori i prevaziđe sve granice  muzike.