alfapopSrpski bend objavio CD u Bugarskoj

 

Beogradski pop-rok sastav „Alfapop“ objavio je pre nekoliko dana svoj istoimeni album prvenac na CD-u za bugarsku izdavačku kuća „Amadea rekords“.

-Postojali su pregovori u Srbiji, međutim nismo mogli da dođemo do pravog izdavača i načina da naš CD dođe do publike. Dobili smo direktnu ponudu bugarskog izdavača, našli su nas na netu, kontaktirali, pregovarali i sve se lepo završilo – rekla je danas pevačica Jovana Vujnović.

Povezana vest:  Novi album Robin u septembru

Prvenac „Alfapopa“ sa devet pesama na srpskom i jednom „Fantasy“ na engleskom jeziku, bugarska kuća „Amadea rekords“ kao CD nudi narudžbinom preko internet sajtova za prodaju muzike, a Vujnovićeva kaže da nije isključeno da se nađe distributer za područje Srbije.

Bend koji uz Vujnovićevu čine gitarista Jovan Dragumilo, basista Ranko Radovanov i bubnjar Zoran Spirovski, planira 23. septembra da objavi i prodajno „daunload“ izdanje albuma preko „Amazona“ i „Ajtjunsa“ (iTunes).

Povezana vest:  Keziah Jones - novi datumi za Beograd 10. i 11. mart @ Bitefartcafe

-Tematski album je šaren od ljubavi do bunta. Zvuk odlikuju energičnost i melodičnost, posebno vokalnih linija i dobar gruv ritam sekcije. Ima i balada / kaže Vujnovićeva. Sa albuma „Alfapop’ je snimio spotove za pesme „Sati“ i „Hoću još“.