van_gogh_koncert_arena (3)Kreber, Bajaga i Van Gog u Smederevu

 

Rok sastavi Kerber, Bajaga I instruktori i Van Gog nastupiće u Smederevu u okviru kulturno-zabavne manifestacije „Smederevska jesen“, koja počinje danas i završava se 12. septembra. Organizatori manifestacije iz Turističke organizacije grada Smedereva najavili su da će na Gradskom trgu uveče 7. septembra nastupiti pop pevačica Leontina Pat, sa gostima Tijanom Dapčević, Minjom Subotom, Ivanom Peters iz benda Negativ i dečijim horom Čarolija.

Povezana vest:  Sapunica se nastavlja - Šeril Kol opet ostavila Ešlija

Seriju besplatnih večernjih koncerata na Gradskom trgu od 22.00 u Smederevu, nastavlja 8. septembra Kerber, koji je nedavno objavio za PGP RTS sedmostruki retrospektivni CD boks set i najavio snimanje povratničkog albuma.

Na „Smederevskoj jeseni“ će 10. septembra svirati Bajaga i Instruktori, 11. septembra etno sastav Balkanika, a završne večeri 12. septembra Van Gog.

Povezana vest:  Pink novo lice kompanije "CoverGirl"

Tokom trajanja manifestacije, zabavni, sportski i kulturni program pored Gradskog trga biće održavani i u Malom gradu Smederevske tvrđave, dvorani „Smederevo“, Gradskoj galeriji savremene umetnosti i drugima.

PHOTO: ataimages.rs