Rambo-Amadeus-1Rambo traži pomoć za novu pesmu

 

Alternativni muzičar Rambo Amadeus pozvao je sve svoje prijatelje, obožavaoce, muzičke profesionalce i amatere širom sveta da putem „Jutjuba“ doprinesu stvaranju njegove nove pesme.

-Potrebno je da odete na najpopularnije mesto u vašem gradu, Ajfelov toranj u Parizu, u Londonu Trafalgar skver, u Kanadi vodopadi Nijagare…i skupite prijatelje, najmanje sedmoro, da pevaju hor u pesmi, koja je jednostavna i lako se uči – saopštio je Rambo na engleskom jeziku.

Povezana vest:  Divanhana sprema specijalni program za koncert u Beogradu

Na svojoj zvaničnoj strani muzičar je postavio „Jutjub“ snimak u kome peva „Rambo majstore, glasamo za tebe, budi nam predsednik države, Rambo majstore“, zamolivši buduće učesnike da pevaju uz njega u pravom tonalitetu i ritmu.

-Kvalitet snimaka mora biti dobar koliko je to moguće, ali podnećemo i snimke sa mobilnih telefona, ako je prizor kul. Nema veze iz koje je zemlje, može biti Aljaska sa Eskimima ili usred pustinje sa Beduinima, sa Kinezima na pirinčanim poljima, a posebno kombinacija pomenutog – navodi Rambo.

Povezana vest:  Ekskluzivni nastup benda JINX na letnjoj sceni BITEFARTCAFE-a

Beogradski muzičar, pravim imenom Antonije Pušić, ističe da su za snimak takođe dobre svetske prestonice sa svojim popularnim lokacijama, i da je posebno poželjno da učesnici ne razumeju reči pesme.

-Zamisao da ljudi širom sveta pevaju moju pesmu je veoma kul, verujte mi. Neću dati nagradu ili platiti za snimke, ali odabraću one koji mi se najviše svide, izmontirati pesmu i potpisati učesnike. Sva autorska prava idu Svjetskom Mega Caru, naravno – kaže se u pozivu.

Povezana vest:  Fusion bina spaja boje regiona i celog sveta na Exitu!