005 BajagaBajaga najskuplji u Zagrebu

 

Bajaga i Instruktori nešto manje od godinu dana od dva fantastična koncerta u Ciboninoj dvorani vraćaju se 20. septembra u Zagreb za nastup na festivalu muzike i gastronomije „Rujanfest“ u Zagrebu, koji traje od 16. do 26. septembra.

 

Na „Rujanfestu“ smeštenom u zagrebačku četvrt Bundek, bend Momčila Bajagića nastupa u ponedeljak uveče u Glavnom šatoru, što će reći da su među nosiocima festivala, uz Mišu Kovača i Plavi orkestar.

Povezana vest:  Glee ipak ne snima specijal o Džastinu Biberu

 

Preko dana ulaz na festival biće besplatan, dok se uveče za svirku u Glavnom šatoru plaća ulaznica. Za sve večeri je cijena prava sitnica – deset kuna, za Plavi orkestar je 40 kuna, a za Bajagu 60 kuna!

 

-Još jedna velika zvijezda dolazi na ‘Rujanfest’ na Bundeku ove godine. Legendarni hitovi ‘Godine prolaze’, ‘Gore dole’ ponovo će se oriti Zagrebom. Nakon dva rasprodana koncerta u dvorani Dražena Petrovića gdje je nekoliko tisuća ljudi razgaljeno pjevalo sve pjesme od početka do kraja, najpoznatiji rok sastav ponovo dolazi na veliki spektakl na najvećem domaćem festivalu ‘Rujanfest 2010’ na Bundeku. Bajaga je bio i ostao jedna od najvećih zvijezdi ovih prostora. Svojim bezvremenskim hitovima osvaja i dalje tisuće obožavatelja te i dalje održava izvrsne koncerte – kažu organizatori.

Povezana vest:  NOVI SPOT: EMOTIVNA SEVERINA KOJA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM