Veliki_prezirVeliki prezir radi novi album

 

Alternativni rok sastav „Veliki prezir“ nastupom 25. septembra u beogradskom „Gan“ klubu, završava promovisanje uživo prošlogodišnjeg albuma „Nikađekraj“, i uskoro počinje rad na novim pesmama.

-To će biti zadnji koncert pred ulazak u studio, pošto počinjemo snimanje novog materijala već u oktobru. Počeli smo da radimo na novim pesmama, ali još nismo sigurni kako ćemo da ih objavimo, kao album ili kao EP-ove (Extended Play) – rekao je danas pevač i gitarista Vladimir Kolarić.

Povezana vest:  Grupe Vajtsnejk i Džudas prist zajedno u Beo

„Veliki prezir“ iz Vrbasa se pročuo sredinom devedesetih godina hitom „Samo tebe znam“, a posle nekoliko dobro primljenih albuma, krajem prošle godine su izdali četvrti CD „Nikađekraj“, koji je u Srbiji i regionu pribavio bendu do sada najbolje ocene kritike.

Album sa koga su spotovi „No no“ i „Svi se spustite na pod“, Kolarićev bend je promovisao u martu koncertom u Domu omladine Beograda.

Povezana vest:  Roj Orbison dobio zvezdu na Stazi slavnih

-Sada će to biti klupski koncert, gde ćemo svirati nešto stvari iz Doma, još malo drugog materijala koji tada nismo svirali i neke nove pesme. Koliko i šta od novih stvari, to još ne znam – rekao je Kolarić.