Inna_MTVRegionalna premijera Inna – Sun Is Up samo na MTV kanalu u nedelju, 3. oktobra

 

MTV sa ponosom najavljuje da će gledaoci regionalnog MTV-ja imati ekskluzivnu priliku da pre svih ostalih pogledaju novi spot za pesmu Sun is Up koju izvodi rumunska senzacija Inna!

Spot za pesmu „Sun Is Up“ MTV će premijerno prikazati u nedelju, 3. oktobra u 12:00 i moći ćete da ga vidite samo na kanalu regionalnog MTV-a narednih 48 sati. Singl „Sun Is Up“ najnoviji je hit koji izvodi svetski poznata dance pevačica Inna.

Povezana vest:  Roni Size i LTJ Bukem na jubilarnom Exitu daju svojevrsni omaž prvim izdanjima festivala

Ova talentovana pevačica i igračica je rođena 1986. godine u primorskom gradiću na rumunskoj obali Crnog mora. Pravo ime joj je Aleksandra, a nadimak Inna dobila je od svog dede. Još kao dete znala je da će se jednog dana baviti šoubiznisom. Krajem 2007. godine upoznaje trojicu talentovanih momaka iz grupe Play&WinRadua Bolfeu, Sebastiana Baraca i Marcela Botezana, koji produciraju njen prvi singl “Hot“. Singl postaje najveći dance hit u istoriji rumunske muzičke produkcije. “Hot“ osvaja prva mesta na top listama širom Evrope – u Rusiji, Poljskoj, Bugarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Grčkoj, Belgiji, Holandiji.

Povezana vest:  Bajaga: Tri spektakla u Sava centru

Sledeći veliki hit “Love“ takođe je producirao trojac Play&Win što se ponovo pokazalo kao pogodak.  Numera “Deja Vu“ nastala ja u saradnji sa sunarodnikom, rumunskim DJ-em Bobom Tejlorom. Na ovom singlu Inna je bila potpisana kao Anni, kako bi njen identitet ostao tajna. Međutim, “Deja Vu“ postao je veliki klupski hit na kojem je osetno bilo prisustvo Inninih vokala.

Povezana vest:  Problemi u raju zvanom Haylor - šuška se da su Taylor i Harry raskinuli

Godine 2009. Innin sing “Hot’‘ dostigao je platinasti tiraž u Španiji, a iste godine ova atraktivna rumunka odnosi pobedu u kategoriji  Best Romanian Act na dodeli evropskih MTV nagrada u Berlinu!

Inna je i ove godine nominovana za MTV nagradu u kategoriji  Best Romanian Act a uskoro će prikazati i spot za pesmu ‘Sun is Up’.

Samo za gledaoce regionalnog MTV-a:  Inna – Sun Is Up!

Nedelja, 3. oktobra, samo na MTV-u.