evaLongoria100110_0077EVA LONGORIA PARKER VODIĆE DODELU EMA 2010

Jedna od najseksipilnijih i napopularnijih zvezda Hollywooda – Eva Longoria Parker, spremna je da zapali Madrid i kao voditeljka ovogodišnje dodele European Music Awards učini ovaj spektakl još zanimljivijim!

 

MTV Networks International (MTVNI) je danas objavio da će internacionalna superzvezda, Eva Longoria Parker, biti domaćin 2010 MTV EMA, najvećeg događaja u svetu muzike i zabave. Sedamnaesta godišnja dodela nagrade EMA, koja će se održati u Caja Magica u Madridu, prenosiće se uživo na MTV kanalima širom sveta u nedelju, 7. novembra, u 21h.

Kao što je prethodno najavljeno, potvrđen je nastup pop superzvezde Katy Perry i rok bogova Linkin Park, dok se listi pridružuju Kings of Leon, Ke$a, i Kid Rock!

Povezana vest:  Održavanje EXIT festivala biće simbol pobede Srbije nad pandemijom

Sponzori 2010 MTV EMA su novi Suzuki Swift, Calvin Klein Jeans i Dell.

“Očajna domaćica”, filmska zvezda, filantrop i ikona stila, Eva Longoria Parker, uneće holivudski glamur u noć prepunu zvezda u Madridu. Nastavljajući blistavi niz, koji čine Katy Perry, Christina Aguilera, Justin Timberlake i Robbie Williams, da nabrojimo samo neke, dvojezična glumica doneće latino seksipil u već uzavreli španski grad Madrid, koji je kulisa MTV-jeve dodele EMA 2010.

-Više sam nego uzbuđena zbog toga što ću biti domaćica 2010 EMA – rekla je Longoria Parker, – A to što će se svečanost dešavati u prelepom gradu Madridu, samo je šlag na torti. Jedva čekam da vidim neke divne nastupe i apsolutno sam oduševljena time što su najviše nominovani umetnici ove godine dve neverovatne žene, koje prave trenutno najuzbudljiviju pop muziku!

Povezana vest:  Konstrakta odvela Srbiju u finale Eurosonga u Torinu

Eva Longoria Parker je glumica nominovana za Zlatni globus, osvojila je nagradu Udruženja američkih glumaca (Screen Actors Guild Award) i nagradu za latinoameričke umetnike (ALMA), a najpoznatija je po ulozi Gabrielle Solis u popularnoj američkoj seriji Očajne domaćice.

Više o Evi Longoriji Parker:

Eva Longoria Parker je primila brojne nagrade, uključujući nagradu gledaoca (People Choice Award) za Najomiljeniju žensku TV zvezdu, nagradu tinejdžerske publike (Teen Choice Award), TV Guide ju je izabrao za Najseksi TV zvezdu, magazin People ju je uvrstio među 50 najlepših ljudi, a People En Español među 50 Mas Bellos, Rolling Stone ju je uvrstio među Ljude godine, tri godine za redom bila je uvrštena u prestižnu FORBESOVU lestvicu 100 najvećih zvezda, a DVE godine za redom bila je proglašena Najseksi ženom na svetu prema Maximovoj lestvici Hot 100…

Povezana vest:  Prodato preko 3000 ulaznica za koncert BEYONCE!

Longoria Parker je takođe aktivan član nekoliko humanitarnih organizacija, a časopis Hollywood Reporter ju je proglasio 2009. Filantropom godine.