justin-bieberDžastin Biber: Želim da budem normalan

 

Tinejdžerska zvezda, Džastin Biber (Justin Bieber), kazao je kako mu se sviđa to što je slavan, ali ponekad mašta o tome da vodi normalan život, kao i svi njegovi vršnjaci.

Šesnaestogodišnji pevač priznao je u svojoj autobiografiji da bez obzira na to što je oduvek sanjao da bude uspešan, ponekad želi da bude „normalan“ mladić koji će doći kući i jednostavno se odmarati, ne razmišljajući ni o čemu.

Povezana vest:  Japanski trio sa bazom u USA Nobuki Takamena na Nišvilu

-Da nisam slavan voleo bih da jesam, a sada kada sam poznat želeo bih da mogu jednostavno da odem kući i odmaram se, bez da mislim na posao – napisao je Biber, prenosi „News of the World“.

Mladi pevač je u autobiografiji pisao i o svom detinjstvu i razvodu roditelja.

-Dok sam bio mali čeznuo sam za normalnim životom i normalnom porodicom. Moja majka je naporno radila kako bismo imali krov nad glavom i hleb na stolu. Nismo živeli luksuznim životom, ali nisam osetio ni siromaštvo. Imali smo jedno drugo i to nam je bilo najbitnije – napisao je Justin, prisećajući se svog detinjstva i života s majkom, s obzirom da je njegov otac otišao kada je on imao svega 10 meseci.

Povezana vest:  Novi spot hrvatske grupe Jinx i beogradskog hip hopera Reksone premijerno na MTV kanalu u ponedeljak, 5.jula u 20 časova

Biografija mlade zvezde nazvana „First Step 2 Forever“ biće objavljena 14. oktobra.