NIGHT_SHIFT_najavaNight Shift  05. novembra svira u velikoj sali SKC-a, povodom promocije albuma BEZ ZAKLONA

 

NIGHT SHIFT će 05. novembra 2010. u 20:30h održati dugo očekivani koncert u velikoj sali Studentskog Kulturnog Centra u Beogradu, na kom će promovisati album „Bez zaklona” . Nakon nastupa u Beogradskoj Areni kao domaća podrška bendu Guns ’n’ Roses, beogradska publika će imati prilike da uživo u potpunosti doživi NIGHT SHIFT.

Povezana vest:  KRUNIĆEV KUTAK CELULOIDNE MRŽNJE PREDSTAVLJA PO PRVI PUT: „Rok Bulevar: Rokenrol Je Živ“ (2011)

Sedam godina nakon debi albuma Undercovers, koji ih pozicionira na sam vrh muzičke rok scene, NIGHT SHIFT objavljuje svoj autorski prvenac Bez zaklona. Bend je posle skoro 2000 koncerata i autorski sazreo, i pokazao koliko inspirativni mogu biti kada su u pitanju njihovi autorski radovi. Zvuk na njihovom novom albumu je izuzetno definisan, čvrst, ali istovremeno i emotivno zreo.

Povezana vest:  Koncertna promocija debi albuma benda IrieFM petak, 25. februara, u klubu TREMA

Samo ime albuma Bez zaklona simbolično predstavlja situaciju u kojoj smo se svi našli, kada smo bili povređeni ili razočarani od strane osobe koju smo voleli, i koja nam je bila štit od svih loših stvari. Istovremeno, Bez zaklona simboliše i spremnost da se o tim emocijama govori, i da se bez maske nepovredivosti ispričaju priče o onome što je bolelo.

Povezana vest:  1D misle da je Bieberu mnogo teže

S obzirom na to da je produkcija njihovog drugog albuma rađena u Njujorku (sa timom ovenčanim Gremi nagradama) a spot Snovi sniman u Hali 1 Beogradskog sajma, realna su očekivanja da NIGHT SHIFT ni ovoga puta neće praviti kompromise i da će svojoj publici ponovo pružiti spektakl za pamćenje. Karte su već u prodaji na blagajni SKC-a.