KlaxonsOvog petka u MTV TakeOveru gostuju The Klaxons

 

U petak, 22. oktobra sa početkom u 20:30, u okviru emisije MTV TakeOver, regionalnoj publici će se predstaviti jedan od trenutno najaktivnijih alternative-rock sastava – The Klaxons!

MTV je iskoristio nastup sastava The Klaxons na ovogodišnjem EXIT festivalu i omogućio im da na pola sata „preuzmu“ MTV i gledaocima regionalnog MTV kanala predstave pet video spotova koji su na neki način obeležili njihovo individualno ili grupno postojanje.

Povezana vest:  Prodaja karata za Evrosong od ponedeljka

Londonska četvorka Klaxons vlada poslednjih par godina britanskom muzičkom scenom, od izdavanja debi albuma „Myths of the Near Future“, sa kojeg su se izdvojili hitovi poput „Mgick“ i „Golden Sknas“. Dobitnici su mnogih prestižnih priznanja, poput NME nagrade za najbolji bend 2007. i najbolji novi album za 2008. Godinu. Ove godine stigao je i drugi album“Surfing The Void“. Do sada u svojoj kolekciji imaju prestižnu Mercury i nekoliko NME nagrada, ali i velike hitove kao što su „Golden Skans“, „It’s Not Over Yet“, „Gravity’s Rainbow“, kao i poslednji singl „Echoes“ koji ste premijerno mogli da vidite na MTV-ju.

Povezana vest:  Nikola Vranjković ponovo donosi svoju magiju u Fest

Klaxons DJ’s stižu u Beograd u petak, 29. oktobra da započnu seriju gostovanja najpopularnijih muzičara u klubu Plastic za sezonu 2010/2011. MTV je medijski partner gostovanja Klaxons DJ’s u Beogradu.