Sergej sa svojim fanovimaHakeri napali Facebook fan stranu Sergeja Ćetkovića

 

Fanovi Sergeja Ćetkovica obavestili su njegov menadžment da je oficijelna strana na Facebook-u, koju su oni sami formirali, nedavnonapadnuta od strane nepoznatih hakera. Strana je do sada imala preko 200.000 prijatelja.

– Kada se pronela vest da će Sergej održati turneju u Srbiji sa akcentom na koncert u Beogradskoj areni, stranica je”poludela”: imali smo dnevno ogroman broj prijava  i “upada”. Svi su želeli „informaciju više“! U jednom momentu neko nam je izbrisao tadašnje profile kojima smo ažurirali stranicu…pisali smo i fb administratorima, ali nismo dobili nijedan odgovor… Zbog nemogućnosti upravljanja tom stranom mi smo napravili novu (http://www.facebook.com/pages/Sergej-Cetkovic/167305243280806) koju ćemo svakodnevno ažurirati i informisati fanove o svim Sergejevim gostovanjima, a posebno o koncertu u Beogradskoj areni  – rekla je Danka Stanić, moderator foruma zvaničnog Sergejevog sajta

Povezana vest:  Ko ne može da smisli Justina Biebera?

Podsećamo vas da će Sergej Ćetković i njegov prateći bend održati koncert prvi put u Beogradskoj areni, u petak, 10. decembra 2010. godine sa početkom u 20.30h, i time proslaviti svoj značajan  jubilej – deceniju svog profesionalnog rada a ujedno i koncertno promovisati svoj novi CD  „2 minuta“

Sergej Cetkovic - smallVeliko interesovanje za ovaj veliki pop-rok hepening, kako je koncert već okvalifikovan, čiji sadržaj i koncept još nije potpuno poznat, osim da će kreativni kantautor izvesti, pored najpoznatijih pesama koje su obeležile njegovu  muzičku karijeru, i većinu kompozicije sa novog albuma, ukazuje da se beogradska publika uželela pravih emocija i intimne atmosfere kakvu samo Sergej može da priredi.

Povezana vest:  Bregović danas poklanja Pragu koncert na Vltavi

Karte po cenama od: VIP tribine 2 600 din; fan pit – 2 400 din;  tribina  nivo 200  – 2 200 din; parter – 1 800 din, već možete kupiti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske  arene, „Ušće“ – Shopping centar (info pult) , biletarnica Doma omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, kao i putem sajtova  www.arenabeograd.com, www.tickets.rs .

Koncert u Beogradskoj areni biće samo jedan u nizu, ali ujedno i kruna solističke turneje koju ovaj poznati muzičar priprema tokom jeseni u Srbiji. Koncertnu turneju nazvana po istoimenom albumu “2 minuta” , koja će trajati više od dve godine, nastavlja se  i sledeće godine nastupima u Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni  i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji.

Povezana vest:  HARI MATA HARI - EKSKLUZIVNO U KASINI

Posle deset godina profesionalne karijere pevača i kompozitora, Sergej Ćetković može da se pohvali uspehom i umetnika i poslovnog čoveka, što je kvalifikacija za vrhunske pop zvezde.Ovu činjenicu potkrepljuju brojke, koje se vezuju za prodaju albuma ( CD- a), posetioca na koncertima ili bilo koji drugi parameter  koji se uzima u obzir kad je muzička industrija u pitanju.