MileyCyrus_newMTV EMA se zahuktava: potvrđeni nastupi svetskih pop zvezda Milez Cyrus i B.o.B. –a

 

 

MTV je danas najavio još nastupa najvećih zvezda na dodeli MTV EMA 2010, koji će svečanost 7. novembar u Madridu učiniti najvećom i najboljom dodelom EMA do sada.

MTV EMA 2010 sponzorišu novi Suzuki Swift, Calvin Klein Jeans i Dell.

Bivša tinejdžerska senzacija, a sada megazvezda Miley Cyrus doneće seksi južnjački šarm u Madrid, svojim prvim nastupom na dodeli MTV-jeve nagrade EMA. Takođe je potvrđen nastup B.o.B.-a, izvođača s 1. mesta Billboard top liste, koji takođe dolazi s američkog Juga, iz Atlante, i koji će u svom prvom nastupu na dodeli EMA nagrada izvesti pesmu ‘Airplanes’ zajedno s Hayley Williams, pevačicom benda Paramore.

 

-Jedva čekam dodelu EMA nagrada! – kaže Miley. -To će biti moj prvi nastup na toj fantastičnoj svečanosti, a građani Madrida će biti najbolja publika ikad!

Povezana vest:  Deseti "Bluz stok festival" od 19. do 21. oktobra

 

BOB_1-Veoma sam uzbuđen zbog mog nastupajućeg nastupa sa Hayley na ovogodišnjoj dodli MTV nagrad, nadam se da je ovo prvi od mnogih koji slede – izjavio je B.o.B.

 

MTV je takođe objavio imena još dvoje prezentera. Međunarodni fenomen Snooki (Nicole Polizzi) iz serije Jersey Shore pridružiće se svom kolegi iz serije, Pauly D-ju, na bini u Madridu. Prekrasna glumica iz serije True Blood, Evan Rachel Wood, takođe će uručiti nagradu na dodeli MTV EMA 2010.

 

Dodela MTV EMA 2010, koju će voditi glumica Eva Longoria, prenosiće se uživo iz madridske dvorane Caja Magica putem MTV-jevih platformi širom sveta, od nedelje, 7. novembra 2010, 21:00 CET, a nastupiće Katy Perry, Ke$ha, Kid Rock, Kings of Leon, Linkin Park, Plan B, i Shakira. Na dodeli će se pojaviti Pauly D, Emily Osment, The Dudesons i Johnny Knoxville. MTV EMA 2010 će moći da se prati i u live streamingu na www.mtvema.com i na Facebooku od 21:00 CET u nedelju, 7. novembra 2010.

Povezana vest:  Gorillaz, Andre 3000 i James Murphy objavili zajedničku pesmu

 

Da biste glasali za omiljenog EMA izvođača, posetite www.mtvema.com.

 

 

 


O dodeli MTV-jevih nagrada EMA

Dodela EMA, globalna svečanost dodele nagrada kompanije MTV Networks International, slavi ono najbolje u muzici, kulturi mladih i zabavi. Svečanost koja se održava svake godine, sada 17. put, prenosiće se putem MTV-jevih platformi širom sveta, s pristupom u više od 600 miliona domaćinstava. Svečanost se svake godine odvija u drugom gradu, a kultura i karakter svake destinacije prikazuje se publici širom sveta. Dodela MTV-jevih nagrada EMA poznata je po tome da privlači najveće zvezde iz sveta muzike i zabave pa svake godine okuplja nominovane, izvođače i prezentere iz svih krajeva sveta, koji stvaraju revolucionarne i nezaboravne nastupe – od prvog hologramskog nastupa ikad – Gorillaz u Lisabonu 2005. – do Beyoncéinog slavnog ‘Ring of Fire’ nastupa u Edinburghu 2002. i Tokio Hotela s ‘Wet Monsoon’ u Minhenu 2007.

Povezana vest:  The Cult podigao na noge publiku

 

 

Napomene o glasanju za EMA:

 

Pobednici u kategorijama Best European Act (Najbolji evropski izvođač), Best Push Act (Najbolji Push izvođač) i Best World Stage Performance (Najbolji World Stage nastup), biće objavljeni onlajn na www.mtvema.com tokom MTV-jeve dodele EMA 2010 u nedelju, 7. novembra 2010.