VLATKO_I_STEFANStefanovski i Milenković u Sava centru

 

Bivši gitarista rok sastava „Leb i sol“ Vlatko Stefanovski i violinista Stefan Milenković održaće zajednički koncert 22. decembra u beogradskom Sava centru, saopštila je danas „Beogradska kulturna mreža“ (BKM).

-Već smo počeli da gradimo repertoar za koncert, a meni je posebno zanimljivo to što neću svirati nešto što je klasična muzika. Ili bar neću svirati samo klasiku. Mislim da je ovo sjajna ideja i jedva čekam da izađemo na scenu – rekao je Milenković.

Povezana vest:  Srpska nova godina na Trgu republike: Goran Bregović večeras dobija „pojačanje“

On je istakao da je Stefanovski „muzičar od koga može mnogo da nauči“, koga čine izuzetnim tehnika i emocija, dok je makedonski gitarista vratio kompliment rekavši da je impresioniran Milenkovićevim i smatra privilegijom što će biti na bini zajedno.

-Stefan je bio čudo od deteta, toga se svi sećamo. Više nije dete, ali je ostao čudo. Od početka se videlo da ćemo biti zanimljiv spoj i da inspirišemo jedan drugog. Verujem da ćemo publiku u Sava centru dići na noge i da će to biti fantastičan doživljaj za sve u dvorani. I za publiku i za nas – rekao je Stefanovski.

Povezana vest:  Robi Vilijams dobio sina

„BKM“ je saopštila da će ulaznice za koncert koštati 1.650, 2.150, 2.450 i 2.850 dinara.