bon-joviBon Džovi u junu u Zagrebu

 

Američki rok sastav „Bon Džovi“ (Bon Jovi) koncertom 8. juna iduće godine na stadionu „Maksimir“ u Zagrebu počeće evropski deo turneje „The Circle Tour“, saopštila je danas hrvatska promoterska kuća „Lupa“.

-‘Bon Džovi’ prvi put će nastupiti u Zagrebu. S obzirom da bend nikada nije nastupao u regionu, koncert ‘Bon Džovija’ sigurno će biti jedan od najvećih koji su održani na ovim prostorima“, navode iz „Lupe – koja organizuje koncert sa agencijom AEG.

Povezana vest:  EXIT AVANTURA OTPOČELA U ŽESTOKOM RITMU, Josh Homme: Ovo mesto je veoma posebno

Kako je najavljeno, pevač Džon Bondžovi i ostali članovi benda „boraviće u Zagrebu pet dana, od kojih će tri održavati probe za koncert kako bi osigurali obožavaocima fantastičan vizuelni I zvučni spektakl“. Na evropskoj turneji posetiće 24 grada.

„Lupa“ je saopštila da za zagrebački koncert od 5. novembra preko Eventima u prodaju kreće 30.000 ulaznica po cenama od 300, 330, 440, 800 i 2.000 kuna. „Bon Džovi“ se proslavio trećim metal albumom „Slippery When Wet“ (1986) sa koga je bio svetski hit „Living o a Prayer“. Bend je održao svetsku popularnost rok pesmama „Keep the Faith“, „Bed of Roses“, „It’s My Life“, „Have a Nice Day“ i „Who Says You Can’t Go Home“.

Povezana vest:  Britanski Napalm Death predstavili novi mini-album