Paul Young u Sava Centeru

Paul Young B2 poster VMultimedia Concerts ima posebnu čast da predstavi publici u Beogradu legendarnog londonskog soul pevača Paula Younga. Njegov koncert biće održan u sredu 17. februara 2010. godine sa početkom u 20:30 casova u Velikoj dvorani Sava Centra. Jedna od najvećih pop zvezda osamdesetih i omiljeni pevač princeze Dajane, prvi put dolazi u Beograd. Britanac je prvo pevao u nekoliko bendova,a solo karijeru je započeo 1983. objavivši album “No Parlez”, koji se odmah našao na prvo mesto britanske liste albuma. Za 30 godina karijere objavio je osam ploča, a duet sa italijanskim pevačem Cukerom “Senza Una Donna” iz 1991. postao je mega hit.
Paul Young će u Beogradu izvesti program sastavljen od svojih brojnih hitova kao što su „Come Back and Stay“, „Wherever I Lay My Hat Is My Home“, „Love of the Common People“, „Love Will Tear Us Apart“, kao i izbor numera sa svog poslednjeg album „Rock Swings On the Wild Side“.
Pre Paula Younga svoj autorski resital u trajanju od 40 minuta odsviraće beogradski klavijaturista Aleksandar Saša Lokner.
Cene ulaznica za koncert Paula Younga su u rasponu od 2,000 do 3,500 dinara i mogu se nabaviti na blagajnama Sava Centra, Beogradske Arene, Doma omladine i u prodajnoj mreži Bilet Servisa.

Povezana vest:  Željko Joksimović:Ovo je veliki uspeh - neću vise učestvovati