aerosmith32Novi album Aerosmita 2011.

 

Američka hard rok grupa „Aerosmit“ (Aerosmith) snimiće novi album iduće godine, rekao je njen bubnjar Džoi Krejmer (Joey Kramer) a danas prenosi Nju mjuzikal ekspres (New Musical Express – NME).

-Da, snimićemo novi album. To će biti nešto veoma posebno. Voleo bih da od momaka iz ‘Aerosmita’ vidim album u narednoj godini. Naša sudbina je da snimimo novu ploču u predstojećih godinu dana – naveo je Krejmer.

Povezana vest:  Poznata imena u novom bendu

-Biće to ‘Aerosmitova’ ploča ‘stare škole’. Uradićemo je na stari način – sa celim bendom (u istoj prostoriji) i to će biti dobar album. Svi naslućujemo – naveo je bubnjar.

Krejmer je rekao da će bend, uprkos krizi koja je ove godine umalo dovela do raspada grupe, nastaviti da postoji sve dok neki od članova ne umre.

Povezana vest:  Bjork: Pop muzika je površna



-Jedna od stvari zbog kojih je dobro biti u ovoj grupi jeste to što nikada ne znate šta će se sledeće dogoditi – ocenio je muzičar.

-U ovom trenutku, jedino bi nečija smrt mogla da nas zaustavi. Već smo prošli kroz mnogo toga i odoleli smo vremenu. Ne znam šta bi drugo moglo biti.

Povezana vest:  Prvi koncert rasprodat! Frajle zakazale još jednu Kombank dvoranu