ukus_poznatih_marko_nasticMTV vam predstavlja “UKUS POZNATIH”

 

Regionalni MTV kanal će od ove srede, 10. novembra, postati bogatiji za još jednu emisiju u lokalnoj produkciji!

Ukus Poznatih će publici u regionu pružiti uvid u muzičke odrednice prema kojima žive javne ličnosti sa prostora bivše Jugoslavije, a koje će regionalna publika prepoznati po njihovom zalaganju u domenu kulture, zabave, sporta i politike.

Mirjana Karanović, Tarik Filipović, Milčo Mančevski, Ana Sofrenović, Lucija Šerbedžija i mnogi drugi, svake srede će odgovarati na najrazličitija pitanja u vezi sa načinom na koji su formirali svoj muzički ukus i zanimljivostima koje su pratile razvitak istog. Povezanost muzike sa privatnim životom ovih zvezda biće okosnica svake od dvanaest epizoda serijala “Ukus Poznatih” u okviru kojih će regionalnoj publici svoje male muzičke tajne otkriti trideset šest svima dobro poznatih sagovornika.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

ukus_poznatih_vlado_georgieCilj emisije jeste da pomogne u razvijanju veza između mladih ljudi iz regiona promocijom muzike, kulture i raznolikosti u ukusima i mišljenjima.

Ukus Poznatih je dinamična i duhovita emisija koja će vam približiti mnoge slavne ličnosti i otkriti vam neke od najzanimljivijih detalja za koje do sada niste imali prilike da čujete.

U prvoj emisiji serijala “Ukus Poznatih” svoje male muzičke tajne otkriće Marko Nastić, beogradski di-džej sa zavidnom internacionalnom karijerom, Vlado Georgiev, jedan od najpopularnijih kantautora u regionu i Sandra Perković, najbolja mlada atletičarka Evrope.

Povezana vest:  Bočeliju zvezda na Bulevaru slavnih

Gledajte Ukus Poznatih svake srede počev od 10. novembra, u premijernom terminu od 19:30, ili repriznom – petkom u 14:50 i nedeljom u 17:20, samo na regionalnom MTV kanalu.