massimo_2U prodaji ulaznice za Masima

 

Masimo Savić svoj tradicionalni prednovogodišnji koncert za Beograđane održaće 21. decembra u Sava centru, gde će mu specijalni gost biti čuveni kantautor Arsen Dedić. Ulaznice za ovu muzičku svetkovinu od danas su u prodaji po cenama od 1.500, 1.800, 2.000 i 2.500 dinara na blagajnama Sava centra i Doma omladine, i preko mreža Eventim, Kardservis i Gigstix.

 

„Kada pjevam sa Arsenom to je najjednostavnije objasniti sa – gledate i slušate maestra Arsena i njegovog šegrta Masima! Nas dvojica dugo već surađujemo, respektujemo se, i često su me pitali kada ćemo zajedno nešto otpjevati. Dugo se čekalo, ali konačno smo snimili duet“, kaže oduševljeni Masimo.

Povezana vest:  Šerbedžija: Ljudi osećaju da im fali poezija

 

Arsen i Masimo su zajednički otpevali pesmu „Za jednom kapi čistog života“, za koju je na stihove pesnika Gustava Krkleca (1899-1977) muziku napisao Antun Tomislav Šaban. Uskoro bi se trebao pojaviti spot za njihov duet, a pesma „Za jednom kapi čistog života“ našla se na nedavnom Šabanovom istoimenom džez albumu na kome je angažovao brojne hrvatske pevače poput Damira Urbana, Džibonija i drugih.

Povezana vest:  Robi Vilijams želi dete što pre

 

„U Sava centru biće jedan od posljednjih koncerata sa kojima zaokružujem album ‘Sunce se ponovo rađa’. Time se zatvara stari album i očekuje novi. Mi pripremimo jednu količinu materijala pred koncert i raspored pjesama, kako bi imali spremno sve što osjetimo da bi se publici moglo sviđati“, najavljuje Masimo.

 

Posle regionalno uspešnog albuma „Sunce se ponovo rađa“ (2008), sa kojeg se izdvojio veliki hit duet sa Nenom Belanom „Zar više nema nas“, Masimo se ovog leta oglasio singl/spotom „Ljubav kao miris“ kojim najavljuje novi CD planiran da se pojavi krajem zime iduće godine pod radnim nazivom „Dodirni me slučajno“. Pesma „Za jednom kapi čistog života“ trebala bi se naći i na Masimovom novom CD-u.

Povezana vest:  Prednovogodišnji koncertni spektakl Kolje i Grobovlasnika u Pančevu 24. decembra