cola_bajaga_dusan_kovacevicPromocija novog spota Zdravka Čolića, po scenariju Duška Kovačevića

 

U prijatnom ambijentu kluba Zvezdara teatar, premijerno je prikazan novi spot Zdravka Čolića, jednog od najpoznatijih pevača sa naših prostora, za pesmu „Poplava“. Spot, koji je snimljen pod pokroviteljstvom UNIQA osiguranja je poseban po tome što okuplja četiri legendarne ličnosti sa ovih prostora – Zdravka Čolića, Bajagu, Pecu Popovića i Dušana Kovačevića.

Povezana vest:  Koncert benda "ŠKRTICE" 18. oktobra u DOB-u

 

Muziku  i aranžman za za pesmu „Poplava“ je napisao Bajaga, dok je tekst pesme, kao i scenario spota uradio Dušan Kovačević. Svako od njih je udahnuo svoj stil ovoj ljubavnoj pesmi, koju je Zdravko na svoj prepoznatljiv način otpevao.

 

cola_uniquaPosle prikazivanja spota, novinari su imali priliku da intervjuišu sve aktere koji su učestvovali u samom snimanju i postave pitanja vezana za spot, a istovremeno i za njihove pojedinačne karijere. Nakon toga, nastavljeno je druženje sa novinarima u prijatnoj atmosferi, dok su Zdravko Čolić i UNIQA dokazali da se dobrom saradnjom zagarantovano dolazi do uspeha.

Povezana vest:  Fergie: Ništa od solo albuma, želim da se posvetim mužu

 

Saradnja kompanije UNIQA osiguranje sa Zdravkom Čolićem je počela 2007.godine, kada je UNIQA bila jedan od sponzora njegovog koncerta na Marakani. Zdravkova konstantna popularnost dokazuje uspešnost ove saradnje, a UNIQA će nastaviti da podržava njegov rad.