Parni_valjak_u_Beogradskoj_areni_(Preksi_Aki_Hus)_-_Dunja_DopsajPočela prodaja ulaznica za koncert Parnog valja u SPENS-u

 

Nakon velikog interesovanja za Parni valjak u Beogradskoj areni, danas je počela prodaja ulaznica za novi koncert u velikoj dvorani novosadskog SPENS-a koji će se održati u petak 17. decembra! Ulaznice po cenama od 1650 do 2250 dinara mogu se pronaći na blagajni SPENS-a, kao i u četiri novosadske poslovnice OTP banke koja je pokrenula Parni valjak i u Novom Sadu. Sjajan nastup koji su popularni rokeri prikazali u Beogradu, biće jednako spektakularan i za publiku u SPENS-u čiji čelni ljudi ističu da će Parni valjak imati verovatno najveću koncertnu produkciju koju je ova čuvena novosadska dvorana ugostila.

Za koncert Parnog valjka u SPENS-u, predviđene su ulaznice u tri različite kategorije i to dve za tribinei  jedna za parter. Cene ulaznica su 1.950 dinara za najbolja mesta na zapadnoj tribini i 2.250 dinara za atraktivnu istočnu tribinu, dok ulaznice za parter koštaju 1.650 dinara. Zbog velike koncertne konfiguracije, kapacitet dvorane je ograničen na 8.000 ulaznica, a s obzirom na interesovanje i nedavno održane beogradske koncerte kojima je prisustvovalo 32.000 posetilaca, ne čudi što blagajne za koncert Parnog valjka u Novom Sadu već danima primaju veliki broj telefonskih poziva. Pored blagajne SPENS-a, ulaznice se prodaju i u četiri poslovnice OTP banke, dve na Bulevaru oslobođenja 80 i 127, te u Rumenačkoj 1 i Bulevaru Mihajla Pupina 6. Novosađani ulaznice mogu da kupe i u Pariskom magazinu gde se nalazi prodajno mesto Gigstix. Zbog velikog interesovanja u Beogradu, pre svega radi svih koji su propustili koncerte u Areni, prodaja ulaznica za koncert u Novom Sadu vrši se i na blagajni Beogradske arene i u prizemlju šoping centra „Ušće“. Za sve koji nisu u mogućnosti da kupe ulaznice u Novom Sadu ili Beogradu, omogućena je prodaja putem interneta na sajtu www.tickets.rs. Budući da će i koncert u SPENS-u trajati tri sata, početak je zakazan za 20 časova, jer se i u Novom Sadu očekuje publika iz svih vojvođanskih gradova, kao i fanovi koji su propustili oba beogradska koncerta. U odnosu na te koncerte, 17. decembra su moguće i manje razlike u izboru brojnih hitova Parnog valjka, ali sad je već jasno da omiljene pesme publike nikad ne izostanu. Koncertni fenomen Parnog valjka ogledaće se u tri sata neprestane svirke uz produkciju koja dostiže i najviše svetske domete. Posvećenost popularnih rokera vernoj publici za rezultat je imala 16 studijskih, šest koncertnih i pet kompilacijskih u karijeri koja traje punih 35 godina što Parni valjak čini najdugovečnijom aktivnom grupom na prostorima nekadašnje Jugoslavije. Novi podaci govore i da su na ovoj turneji odsvirali 16 koncerata za publiku od preko 120.000 fanova od čega je čak 32.000 bilo u Srbiji na dva beogradska koncerta! Ipak, to nije konačan rezulat bez Novog Sada i publike u SPENS-u 17. decembra!

Povezana vest:  Severina najavljuje premijeru novog videospota