Vukašin Brajić predstavlja BIH na Eurosongu

vukasin_brajicFinalista Operacije Trijumf predstavljaće BiH na Eurosongu u Oslu,a folk zvezda Indira Radić dobila ponudu da predstavlja Bugarsku!
Stručna komisija je među 90 autora izabrala Vukašina Brajića da predstavlja BiH u Oslu na Eurosongu 2010, a muziku i tekst za njegovu pesmu „Munja i grom“ napisao je Dino Šaran.
Javnost će prvi puta evrovizijsku pesmu čuti 7. marta u specijalnoj emisiji na BHT-u. 
Brajić (25) rođen je u Sanskom Mostu, a proslavio se kao jedan od najuspešnijih „studenata“ Operacije Trijumf, gde je u finalu izgubio od Adnana Babajića. 
Prošle godine u Moskvi, BiH je predstavljala grupa Regina i pesma „Bistra voda“, osvojivši 9. mesto. 
Vukašin, inače, nije prvi student OT koji se otisnuo u evrovizijske vode. Prošle godine podsećanja radi Hrvatsku je na tom takmičenju predstavljao Igor Cukrov sa pesmom „Lijepa Tena“.
Brajić je, kao član OT Benda i uz pomoć pevačice Kaje, učestvova je na Beoviziji pesmom“Blagoslov za kraj“, ali su zauzeli drugu poziciju.
A šuška se da će folk zvezda Indira Radić možda u Oslu „braniti boje“ Bugarske, gde važi za jednu od najvoljenijih pevačica, o čemu svedoči i činjenica da je 2004. tamo proglašena za prvu zvezdu Balkana. 

Povezana vest:  Vrooom najavljuje novi singl za septembari