GustiOve srede u MTV EXPRESS-u slovenački muzičar Gušti

 

Popularni slovenački muzičar Gušti je samo za gledaoce emisije MTV Express izveo svoje tri pesme u posebnim, akustičnim aranžmanima…

Gušti je započeo svoju karijeru kao gitarista i tekstopisac u jednom od najvećih slovenačkih rock bendova Big Foot Mama. Posle nekoliko uspešnih albuma i brojnih hitova počeo je da sledi svoje snove o solo karijeri koji su bili više orijentisani ka pop zvuku. Na njegovom prvom solo albumu „Dolce Vita“ gostovali su mnogi izvođači – Buda iz grupe Elvis Jackson, Bajaga, Tomi iz Siddharte, Anđa Marić, Alya i drugi, a i među njima i jedna mlada i nepoznata pevačica, Polona Kasal. Nju je Gušti odabrao kao stalno rešenje za vokale, i tako je njegov projekat postao duo jednostavno nazvan GP. Zajedno su objavili dva albuma, od kojih je svaki nosio po nekoliko hitova. Međutim, kasnije su se njihovi putevi razišli i za nadolazeći album Gušti je posegnuo preko granice i u Hrvatskoj pronašao novu pevačicu Emu Gagro. Pesma „Sjene“ je prvi singl koji najavljuje i izlazak novog albuma.

Povezana vest:  Ozborn otkazao koncert u Nemačkoj zbog problema sa glasom

MTV Express je na programu regionalnog MTV–ja svake druge srede od 20 časova, a emisija će biti reprizirana više puta u toku redovnih muzičkih blokova na našem kanalu.

MTV EXPRESS : GUŠTI
Sreda, 17. novembar, u 20:00